Транссексуал на Полтавщині визнав, що не може народити, тому викрав новонароджену дитину (оновлено)

Актуально
17.07.2024
Транссексуал на Полтавщині визнав, що не може народити, тому викрав новонароджену дитину (оновлено)

14 липня до поліції Кременчука надійшло повідомлення від жінки, що у неї з післяпологової кімнати перинатального центру зникло 4-денне немовля. Слідчі поліції відкрили кримінальне провадження про викрадення дитини та розпочали розшук. Виявилось, що нованароджену дитину викрав чоловік-транссексуал. Він пояснює це тим, що хоче дитину, але не може народити.

Офіційний веб-портал Національної поліції повідомляє, що на камерах спостереження в перинатальному центру видно, що в день злочину із закладу з великим пакунком виходила жінка. Але оперативники встановили, що зловмисником був чоловік-транссексуал та почали його розшукувати. 16 липня поліцейські Полтавщини затримали викрадача.

«Свій вчинок затриманий пояснює тим, що дуже хотів дитину, яку ніколи б не зміг народити, тому вдався до злочину. З дитиною все добре, правоохоронці повернули малюка матері до перинатального центру», – зазначив начальник ГУНП в Полтавській області Євген Рогачов.

Слідчі поліції почали досудове розслідування. За скоєне 25-річному викрадачу тепер загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі. Адміністрація перинатального центру також понесе кримінальну відповідальність за службову недбалість, що спричинила тяжкі наслідки.

Оновлено 19 липня:

Октябрський районний суд міста Полтави обрав запобіжний захід чоловіку транссексуалу. Його взяли під варту на 60 днів з можливістю внесення застави в розмірі 60 560 гривень.

Сам чоловік прокоментував свої дії: “Я потрапила, бо хотіла знайти головний кабінет, щоб у лікаря запитати, що треба, які документи (для всиновлення, – ред.). І там відкрита палата була, і вона оце хвалилась, говорила про цю дитину. І оце коли вона пішла, я побачила, що дитина у такому одязі. І мені так стало її жаль. Це мене й перемкнуло. У мене була така мрія –  мати маленьку дитину, доглядати за нею, дати їй все. У мене є доходи, у мене є хлопець, я отримую по 57 тисяч в місяць, у мене нормальні доходи”, – повідомляє “Еспресо”.

Нагадаємо, британський уряд Ріші Сунака оголосив реванш на захист біологічної статі. В публікації ми розповідаємо, що чоловіки, які ідентифікують себе як жінки, несуть небезпеку для оточення.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram