Трансгендер напав на християнську школу. Серед жертв директор школи та донька пастора

Актуально
28.03.2023
Трансгендер напав на християнську школу. Серед жертв директор школи та донька пастора

У Нешвіллі (штат Теннесі), 27 березня відбулась стрілянина, внаслідок якої загинуло 6 людей. У даному випадку важлива особа вбивці – це 28-річний трансгендер, за даними ЗМІ на ім’я Одрі Хейл.

Близько десятої ранку чоловік, який має психічні розлади транссексуальності під’їхав на автомобілі Honda Fit до території школи – Covenant School (в перекладі Школа Заповіту), яка знаходиться на бульварі Бертон-Хіллз у Нешвіллі , як повідомляє місцева поліція.

«Про стрілянину поліція дізналась о 10:13 ранку. Коли вони прибули до школи, почули постріли на другому поверсі, – повідомив речник поліції Дон Аарон. Офіцери побачили як нападник стріляє, двоє з них відкрили вогонь, убивши трансгендера о 10:27 ранку в «зоні вестибюля» на другому поверсі, сказав речник поліції», – про це повідомляє The New York Times.

На відео з камер спостереження, оприлюдненому поліцією в понеділок, видно як двоє скляних дверей розбиваються від куль, перш ніж нападник пробирається в будівлю крізь розбите ним скло. Одягнений у камуфляжні штани, чорну жилетку та надіту назад червону бейсболку, нападник ходить кімнатами та коридорами зі зброєю в руках.

Наразі, начальник поліції Джон Дрейк сказав, що ще занадто рано обговорювати можливі мотиви стрілянини, хоча він підтвердив, що напад готувався, а тому був цілеспрямованим. Також додав: «У нас є деякі дані того, як це все мало відбуватися. Зараз існує лише теорія, про яку ми можливо, зможемо поговорити пізніше, але вона не підтверджена, тому оприлюднимо інформацію, як тільки зможемо».

Одразу після нападу виникла плутанина щодо гендерної ідентичності нападника. Начальник поліції сказав, що стрілець ідентифікований як трансгендер. За словами начальника поліції, трансгендер раніше навчався у цій школі.

Шістьох жертв ідентифікували, з них троє учнів школи по 9 років, і троє працівників по 60 років. Серед трьох дітей, життя яких раптово обірвалося була Геллі Скраггс – донька пастора пресвітеріанської церкви «Заповіту». Ще одна жертва обстрілу стала Доктор Кетрін Кунс – директор школи, згідно з інформацією на сайті. Її колеги відгукуються про неї у інтерв’ю The New York Times: «Вона зробить усе можливе, щоб захистити своїх дітей». Також характеризують як «магнетичну» та сильну людину, згадують про її пристрасть до освіти, почуття гумору та любов до пригод.

Як зазначається на офіційному сайті школи, вона була заснована в 2001 році як служіння Пресвітеріанської церкви «Заповіту», школа називає себе маленькою з приблизною кількістю учнів 200 осіб. У ній діти навчаються до 6-го класу, тобто 11-12 років.

 

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram