Топ-10 музеїв світу проігнорували т.з. «Прайд-місяць»

Актуально
21.06.2024
Топ-10 музеїв світу проігнорували т.з. «Прайд-місяць»

Найвідвідуваніші музеї світу не підсвічували свої аватарки в соціальних мераж кольорами лгбт-шестиколору. Офіс організації «Всі разом!» зробив моніторинг найпопулярніших класичних музеїв світу. Результат показав, що підсвічування світовими культурними організаціями свого лого кольорами ліво-радикального символу не є мейнстримом. Чого не можна сказати про деякі українські музеї.

Ми переглянули сторінки соціальних мереж таких музеїв як Лувр, Музей Ватикану, Британський Музей, Британська галерея Тейт, Національний Музей Кореї, Музей д’Орсе, Національна галерея мистецтва у Вашингтоні, Музей мистецтв Метрополітен, Центр Жоржа Помпіду, Національна галерея в Лондоні. Виявилось, що жоден з них не підтримав так званий «Прайд-місяць».

Таким чином для провідних музеїв світу підтримка лгбт-пропаганди не є складовим елеменгтом їхньої маркетингової стратегії у червні. Все більше організацій у світі усвідомлюють, що підтримувати ліву ідеологію шкідливо для репутації і збитково для бізнесу. Але деякі українські музеї цього ще не зрозуміли.

Нагадаємо, що Національний музей мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків та Одеський національний художній музей розфарбували свої логотипи у соцмережах у кольори прапору лгбт. «У такий спосіб зазначені українські музеї втрачають довіру з боку української спільноти і поціновувачів музеїв. Заклади стають некомфортними і небезпечними для відвідування з сім’ями. Адже вони у такий спосіб перетворюються з місця концентрованого мистецтва на локацію пропаганди конфліктних ліво-радикальних і антисімейних ідеологем», – зазначають експерти організації «Всі разом!».

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram