Тоня Матвієнко на фестивалі “Всі разом за сім’ю!”: повна відео версія концерту

Актуально
15.07.2021
Тоня Матвієнко на фестивалі “Всі разом за сім’ю!”: повна відео версія концерту

Столичний фестиваль “Всі разом за сім’ю!” у комплексі Пирогів радував гостей концертами відомих вокалістів. У перший день заходу, 5 червня, виступала співачка з унікальним тембром голосу, який увібрав у себе народний колорит. Це Тоня Матвієнко. Ії виступ став справжнім міксом фольку та сучасної електронної музики, особливих ноток якому додало звучання бандури. Одну з пісень Тоня присвятила своєму коханому, а ще одну – матері. Співачка створювала різний настрій на сцені: то весільно-радісний, то замріяно-печальний. Рух “Всі разом!” підготував і пропонує для перегляду у вільному доступі повну відеоверсію концерту Тоні Матвієнко на фестивалі “Всі разом за сім’ю!” 

Перед виступом Тоні Матвієнко до гостей фестивалю звернувся Руслан Кухарчук, голова оргкомітету фестивалю: “Всі разом за сім’ю!” – це не лише фестиваль у Києві або у Пирогові. Це – нова, масштабна, потужна традиція по всій Україні, яка єднає велику кількість міст і сіл. Те, що сьогодні тут відбувається, для нас символічно. Адже ці три слова “Бог, Родина, Україна” ідеально гармонують у Пирогові. Наше гасло: “Є родина – є Україна!” Дякую, що ви долучаєтеся щороку до фестивалю!”

Вечірню частину концерту вели Олександр Сімочов та Леся Лоюк. Блок вечірної програми розпочав  запальний виступ старшої групи школи ірландського танцю, що представив уривок з авторського проекту «Ритми Ірландії». Далі автор та виконавець Сергій Львов презентував блок пісень зі свого нового альбому «Крила». Пролунав на сцені і чарівний голос Романа Ващука, спів якого торкається сердець слухачів, навіть якщо вони не розуміють українську мову. Усе це трохи згодом можна буде знайти на каналі  You Tube руху “Всі разом!” Підписуйтеся уже зараз, щоб не пропустити!

 

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram