Теплий сезон вуличних подій «Всі разом за сім’ю!» завершився масштабними фестивалями

Актуально
30.09.2021
Теплий сезон вуличних подій «Всі разом за сім’ю!» завершився масштабними фестивалями

Починаючи з весни, по Україні прокотилася хвиля яскравих сімейних заходів «Всі разом за сім’ю!» Усе літо в різних куточках країни люди фестивалили, підносили природні родинні цінності, навчали молодь любити свою родину та країну. Завершилася національна кампанія вуличних сімейних заходів подіями в Бердянську, Аулах, Кривому Розі та Миколаєві. Загалом до марафону долучилося близько сорока міст та населених пунктів.

Бердянськ, 28 серпня, Фестиваль сім’ї

«Фестиваль сім’ї»» у Бердянську проводили вже втретє. Свято подарувало гостям та учасникам незабутні враження та гарний настрій. Фестиваль пройшов під лозунгом «Щаслива родина – міцна країна».

На бульварі ім. Т. Шевченка організатори облаштували сімейні фотозони, організували тематичні майстер-класи для розвитку творчості дітей, проводили сімейні спортивні змагання. На заході можна було отримати безоплатні консультації спеціалістів з питань батьківства.

Для гостей фестивалю підготували розважальну програму з аніматорами, ростовими ляльками й танцювальним флешмобом. Дітям роздавали безкоштовно морозиво на святі.

В рамках фестивалю також провели спортивне змагання «Сильна родина – міцна країна». Організатори нагородили всіх учасників змагань дипломами та сувенірною продукцією, а також подарунками від партнерів заходу.

Феєричним завершенням свята став флешмоб з фарбами Холі та кольоровими димовими шашками, а також дощем від МНС.

Аули (Дніпропетровська обл), 24 серпня, фестиваль «Всі разом за сім’ю!»

У селі на Дніпропетровщині вперше пройшов сімейний фестиваль. Він зібрав кілька сотень учасників та став бажаним серед жителів.

Організатори підготували для діток цілу програму із рукоділля, танцювальних флешмобів, а також встановили високі надувні гірки.

Особливою популярністю користувалася локація по розпису пряничків – там вишикувалася черга не лише із дітей, але і дорослі хотіли спробувати себе в цьому ремеслі.

Поруч стояла імпровізована сцена, де гостей розважали вокалом та привітаннями із святом. Лозунг події: «Щаслива родина – здорова Україна». Банер з таким надписом, а також банер «Всі разом за сім’ю!» використовувався як фотозони.

По закінченню свята усі дітки-учасники заходу отримали подарунки від організаторів.

Кривий Ріг, 29 серпня та 5 вересня, Свято сім’ї 2021

У Кривому Розі оргкомітет сімейних заходів подарував жителям та гостям міста аж два свята. Фестивалили вкінці серпня у парку «Шахтарський» та на початку вересня в парку ім. Ю. Гагаріна. Таким чином, організатори охопили жителів двох різних районів міста.

На подіях були розваги та консультаційно-інформаційні центри на будь-який вік. Особливою популярністю користувалися настільні ігри та спортивні змагання.

Фотовиставка щасливих родин, веселі брендовані повітряні кульки, великі надувні гірки, солодка вата та попкорн, яскраві тематичні фотозони, перетягування автомобіля татусями, майстер-класи по стрільбі з лука та багато інших локацій створювали атмосферу свята.

Окремо проводилися майстер-класи для діток. Організатори навіть попіклувалися про розклад та віковий поділ діток: для кожного віку дитини, починаючи від 2 рочків, був свій вид рукоділля. Батьки могли залишити малечу на локації та відпочити поруч.

Паралельно відвідувачів радувала сценічна програма – виступи дитячих та підліткових колективів. Гімнастика, акробатика, танці, співи, конкурси, привітання – усе це можна було бачити та чути на сцені фестивалю.

Миколаїв, 26 вересня, Family квест

У Миколаєві організатори підійшли творчо до формату та назви події і організували – сімейний квест. На квест потрібна була попередня реєстрація, де перші 40 зареєстрованих родин гарантовано отримують подарунки від організаторів.

Паралельно на Соборній площі, де проходив квест, стояли локації та велика сцена. Усі гості та відвідувачі заходу також могли долучитися до фестивального містечка та знайти для себе щось цікаве, корисне та розважальне.

В рамках заходу працювала локація Регіональний центр з надання безоплатної правової допомоги багатодітним родинам у Миколаївській області. Там кожен учасник мав змогу ознайомитися із системою безоплатної правової допомоги та отримати цінні консультації, заради яких родинам часто доводиться чекати в чергах перед різними кабінетами.

Організатор свята Павло Шульга пише у фейсбук: «Дякую всім за чудове Свято Сім’ї! Плануйте своє життя так, щоб проводити якісно час з коханими та дітками! Бережіть свою сім’ю, бо це і є Ваше справжнє життя!»

Щорічно рух “Всі разом!” здійснює моніторинг просімейних вуличних активностей та публікує їх опис на спеціальному майданчику: www.vsirazom.ua/family

Якщо у Вашому місті запланована вулична публічна маніфестація на сімейну тематику, повідомте про це в офіс руху «Всі разом!»:

info@vsirazom.ua або +38 (098) 858-48-48.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram