ТАТОhub у школах Хмельницького навіює підліткам гомосексуальні стосунки

Актуально
19.10.2023
ТАТОhub у школах Хмельницького навіює підліткам гомосексуальні стосунки

16 жовтня у Хмельницькій школі провели спеціально організований захід з ЛГБТ-пропагандою серед підлітків. Для учнів 11 класу було проведено тренінг «про різновиди сексуальної орієнтації», який організував проєкт ТАТОhub. Проводив відповідну ідеологічну індоктринацію діяч на ім’я Василь Купцов, як повідомляється у соціальних мережах проєкту.

Фактично, у комунальному закладі безперешкодно провели захід з пропагандою того, що загрожує фізичному, моральному здоров’ю підлітків, ідентичності та ролі у суспільстві. Як зазначають організатори на своїй інстаграм-сторінці ТАТОhub: «На цьому заході учні дізналися про різновиди сексуальної орієнтації, розібралися в тому, що це не обмежується лише однією “правильною” орієнтацією».

У дописі також говориться про «важливість виявлення відкритості, підтримки, або хоча б нейтральності» у спілкуванні щодо цих питань. «Наша мета – створювати більш розуміюче та різноманітне суспільство, де кожна людина відчуває себе повністю прийнятою», – стверджується на сторінці.

ТАТОhub – це клуб для татів із освітнім компонентом: заняттями з дитячої психології. Психологи проєкту проводять навчання про партнерські відносини та просування у стіни навчальних закладів лгбт-пропаганди. Проєкт реалізується за кошти фонду ООН у галузі народонаселення (UNPFA). Також одними з іноземних партнерів є Embassy of Sweden in Kyiv, UN Women Ukraine/ООН Жінки в Україні.

Щодо головного партнера – фонду UNPFA відомо, що він зосереджує свою роботу у сфері “гендерної рівності”. Про що повідомляється на офіційному сайті.

Простори ТАТОhub працюють у Києві, Вінниці, Хмельницькому, Тернополі, Ужгороді, Полтаві, Одесі, Краматорську та інших містах. Проєкт проводить безкоштовні зустрічі, майстер-класи та заходи.

Володимир Швець – експерт з батьківства у Хмельницькому, який займається цією темою вже 7 років слушно зауважив щодо проведеного тренінгу.

«Не дуже розумію, яким чином тема батьківства відповідає їхній активності серед підлітків. Виникає питання, хто цільова аудиторія – діти чи тати?», – сказав Володимир у розмові з офісом «Всі разом!». Тобто, явне нестикування аудиторії проєкту, що офіційно позиціонує себе як всеукраїнський проєкт школи батьківства, і попри це водночас проводить тренінги для дітей без присутності хоч одного з батьків.

Ще один не менш важливий момент на якому зауважив експерт, чи були в курсі тати цих дітей про тренінг так званих «різновидів сексуальної орієнтації». Оскільки Володимир має досвід комунікації з дирекцією шкіл, йому відомо, що перед тим як виступити зі своєю програмою у школі, простої домовленості з класним керівником недостатньо. Подібні програми повинні узгоджуватись з батьками.

Експерт розповів, що вони разом з командою провели опитування у Хмельницькому. У ньому батьків та дорослих запитували, хто має забезпечувати сексуальне виховання дітей? Абсолютна більшість опитуваних 9 з 10 відповіли – батьки.

Відповідно, питань щодо діяльності та головної мети проєкту не залишається. Вони мотивують не лише батьків, а й дітей бути «відкритими» до так званого «різноманітного суспільства». Під темою батьківства просувають ідеї, геть ворожі до батьківства, материнства і дитинства.

Громадська організація «Всі разом!» звертається до Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради з вимогою встановити обставини справи і звільнити з займаних посад осіб, які відповідальні за організацію заходів з пропаганди гомосексуальних стосунків у комунальному шкільному навчальному закладі.

Всі разом!

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram