Став відомим порядок денний і промовці Форуму “Всі разом!” у Кривому Розі

Актуально
08.06.2018

На державні свята: 28-29 червня 2018 у Кривому Розі пройде християнський громадянський Форум “Всі разом!” Подія неабияк зацікавила місцевих громадських активістів та експертів. Прийшов час розказати про порядок денний та команду спікерів заходу. 

Форум “Всі разом!”-  є дводенною подією, яка  збирає місцевих лідерів громадських організацій і рухів, підприємців, церковних служителів, співробітників органів місцевої влади, журналістів, освітян та науковців, культурних діячів, політиків, студентів і просто зацікавлених людей. Стоїть завдання – спільно напрацювати та реалізувати стратегію кращих перетворень в Україні на основі християнських цінностей. Запропонувати і продемонструвати  практичні шляхи для успішного і сталого розвитку міст і держави. Ключовими для обговорення стануть теми: сім’я та шлюб, культура та мистецтво, політика і влада, громадянський сектор, освіта та іновації, медіа та комунікація, економіка та підприємництво.

РЕЄСТРАЦІЯ НА ФОРУМ “ВСІ РАЗОМ!”

Промовцями заходу будуть відомі лідери і ключові персони з зазначених семи сфер. Вони запропонують глобальне бачення суспільних трансформацій на базі християнського світогляду. Кожний виступ спікера покликаний передати стратегію. Спонукати учасників персонально долучитися до творення суспільних змін, стати лідерами і виконавцями в процесі переображення України. Детальніше про виступи на Форумі.

Руслан Кухарчук, голова Громадянського руху “Всі разом!”, президент Асоціації журналістів “Новомедіа”. Він виступатиме по темі масової комунікації в секулярному просторі, а також стратегічної адвокації християнських цінностей через організовану громаду. Аналізуватиме урядовий План дій по захисту прав людини до 2020 року. Пан Руслан розкриє закладені в цей документ положення, які підривають демократичні підвалини і руйнують інститут сім’ї в суспільстві. Поділиться алгоритмом і інфраструктурою творення змін.

Олеся Шніцер, координатор освітніх програм Християнської Служби Порятунку у сфері фінансової грамотності. Провідний спеціаліст сектору фінансової грамотності відділу зв’язків з громадськістю та фінансової просвіти Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Автор тренінгу «Добрий управитель: що Біблія говорить про гроші».  Вона розкриє практичні питання сучасних технологій ведення бюджету із розумними витратами часу, говоритиме про інвестиції в Україні та їх ризики, кредитні заборгованості та способи виходу з них, спільний бізнес для сім’ї та багато іншого.

Олександр Жуковін, директор Інституту сучасного мистецтва, доктор філософії, доцент кафедри режисури НАКККІМ у Києві. Директор і художній керівник християнського театру «Апостол», арт-студії Sintez-Style. З 2012 року – генеральний директор, головний режисер і актор антрепризного проекту «Культурний капітал». Як актор і каскадер знявся у понад 40 художніх фільмах і серіалах. Режисер Сімейного Фестивалю “Всі разом!” на Поштовій площі. Пан Олександр говоритиме про те, як підготувати великий вуличний івент: зібрати організаційну команду, написати програму та наповнити її контентом, планувати та залучати партнерів. Відповідатиме на питання учасників Форуму.

 

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram