Сотні дітей на подвір’ї школи танцювали у флешмобі під пісню «Моя сім’я». ВІДЕО

Актуально
03.06.2021
Сотні дітей на подвір’ї школи танцювали у флешмобі під пісню «Моя сім’я». ВІДЕО

В одному з приватних навчальних закладів Київщини вже п’ятий рік поспіль святкували День сім’ї. Впродовж тижня там проходили різні просімейні заходи для дітей та батьків, а кульмінацією став танцювальний флешмоб під пісню «Це моя сім’я»

Святкування тижня родини назвали Family Week 2021. В рамках цієї події проходило кілька мікроівентів: конкурс «Формула щасливої родини», благодійний збір на допомогу онкохворим дітям для фонду «Дотик Янгола» та інші. Програму директор та вчителі закладу організували так, щоб діти могли навчатися, розвиватися, допомагати одне одному та усвідомлювати важливість родинних цінностей. До подій долучалися не лише учні усіх класів ліцею, але і їхні батьки та дідусі-бабусі.

«У статуті наших закладів прописана ідея виховання дітей на природних сімейних цінностях. Саме заради нашої концепції багато батьків відправляють своїх дітей навчатися у наш заклад. А такі тижні сім’ї радо вітаються серед батьків та дітей», – говорить директор ліцею «Софія» Алла Іванівна Кухарчук.

Під слова «Тато, мама і я – подарована Богом сім’я!» діти танцювали із маленькими прапорцями. Організатори обрали формат флешмобу для збереження соціальної дистанції та утвердження єдності бачення.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram