Сорос передав свою імперію сину: чого очікувати?

Актуально
13.06.2023
Сорос передав свою імперію сину: чого очікувати?

Джордж Сорос, американський мультимільярдер, підтвердив, що передає контроль над своєю утопічною імперією у 25 мільярдів доларів 37-річному сину Алексу, зазначають Wall Street Journal.

Видання WSJ опублікували на вихідних ексклюзивне інтерв’ю з сином Алексом. У якому він сказав, що «більш політичний», ніж батько. Також натякав на значну фінансову роль організації Сороса на виборах у США наступного року.

Алекс Сорос прямо стверджує, що буде продовжувати фінансувати політику лівих організацій та політиків. Також має намір продовжити займатися пропагандою прав на аборти та захистом ЛГБТ. Син мільярдера планує приділяти ще більше уваги діяльності фонду. Який наразі діє у 120 країнах світу, проте вони не зупиняються на цьому, адже хочуть досягти ще більше країн.

Бізнесмен Джордж Сорос багаторічно займається активним насадженням лівої політики в незалежних державах, не звертаючи уваги на позиції та цінності цих країн. У відповідь його часто звинувачують в антинаціональній діяльності та розділенні держав. Проте, Сороса це зовсім не хвилює, він і надалі має намір продовження своєї бізнес-імперії через сина Алекса.

Діяльність бізнесмена є руйнівною, адже у його фондах активно просувають принципи сумнівної демократії й свободи. Захисники правил лесбійок чи інших представників ЛГБТ, борці за права на аборти – всі вони отримують грант або стипендію фонду Сороса «Відкрите суспільство». Саме через таку «благочинність» його дії викликають неоднозначну оцінку в різних колах світової спільноти.

Нагадаємо, що Джорджу Соросу вже 92 роки, він входить до 400 найбагатших людей світу. З грудня 2022 року головою його фонду «Відкрите суспільство» став Алекс Сорос.

Читайте детальніше: Що не так з Джорджом Соросом: факти і коментарі

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram