Сьогодні – 21 травня – рух «Всі разом!» святкує 10 років

Актуально
21.05.2020
Сьогодні – 21 травня – рух «Всі разом!» святкує 10 років

Громадський рух на захист сімейних цінностей під лідерством Руслана Кухарчука веде свою історію з 2003 року. Але саме у 2010 році він набув формалізованих ознак з тією назвою, яка відома всім сьогодні.

21 травня 2010 року головне управління юстиції у місті Києві легалізувало громадську організацію «Громадянський рух «Всі разом!» Тоді ж до книги обліку громадських організацій були внесені відповідні відомості під номером 3-24-2010. Про це голова організації Р. Кухарчук отримав офіційне повідомлення від першого заступника начальника столичного управління юстиції С. Шокун. Таким чином органи реєстрації задовольнили відповідну заяву, яка була ними отримана від трьох ініціаторів – Р. Кухарчука, Д. Горбаня і В. Панасенко.

І вже восени того ж року відбулася перша публічна однойменна подія – соціальний фестиваль «Всі разом!» на Хрещатику у Києві 2 жовтня 2010 року.

З тих пір масштабування руху охопило всю територію України. А діяльність сфокусувалася у кількох основних напрямах: фестивалі «Всі разом – за сім’ю!», аналітична платформа «Кабінет експертів», адвокація і взаємодія з органами влади, Глобальний Лідерський Саміт. Більше про Рух – ТУТ!

Весь 2020-ий проходить під знаком ювілею руху «Всі разом!» Ретроспективному погляду буде присвяченаціла серія публікацій та мультимедіа матеріалів.

Святкуймо всі разом увесь 2020 рік!

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram