“Швидка допомога” на передову: Українська Міжцерковна Рада доставила автомобіль у 110 ОМБр

Актуально
20.12.2023
“Швидка допомога” на передову: Українська Міжцерковна Рада доставила автомобіль у 110 ОМБр

Українська Міжцерковна Рада (УМР) 19 грудня передала автомобіль «Швидкої допомоги» у 110 окрему механізовану бригаду (ОМБр). Передачу здійснили – головуючий УМР єпископ Шипілов Вадим та старший єпископ церков «Нове Покоління» в Україні Тищенко Андрій.

«Автівку “Швидкої” ми передали безпосередньо Начмеду військового госпіталю, а після цього зустрілись з командиром 110ї ОМБр Чумаком Миколою Миколайовичем. Вони висловили щиру вдячність за активну участь і підтримку їхньої бригади в цей вкрай важливий для нашої країни час. Члени Української Міжцерковної Ради докладають всіх можливих зусиль для підтримки нашої держави під час цієї несправедливої війни, і передача цієї автівки «Швидкої допомоги» це черговий внесок УМР у нашу спільну перемогу», – говорить головуючий УМР.

Також Вадим Шипілов додав, що автівку вдалось придбати завдяки активній фінансовій допомозі міжнародного руху «Шукачів Бога», а також інших членів Української Міжцерковної ради.

Нагадаємо, що Українська Міжцерковна Рада є колегіальним органом, до складу якого можуть входити об’єднання церков, християнські місії та впливові місцеві церкви. На сьогодні склад УМР становить 21 член. УМР також співпрацює з іншими об’єднаннями громадян, релігійними організаціями та церквами, як в Україні, так і за її межами. Діяльність УМР здійснюється на засадах і принципах добровільності, гласності, законності та рівноправності всіх її членів. У своїй діяльності УМР керується Біблією, Конституцією України, Статутом УМР та рішеннями засідань УМР.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram