«Школа лідерів» відкриває новий погляд на політику та бізнес. Триває реєстрація  

Актуально
02.07.2021
«Школа лідерів» відкриває новий погляд на політику та бізнес. Триває реєстрація  

20-26 липня на Тернопільщині пройде захід, який поєднає три напрями: бізнес, політику і християнство. Учасниками можуть бути уже практикуючі підприємці та політики, а також і ті, хто себе бачить на цьому шляху в майбутньому. Спікерами стануть відомі діячі із Словаччини та України, а долучатися до навчання можна цілими сім’ями із дітьми. Для малечі  передбачена окрема програма. Деталі та реєстрація ТУТ.

Навчання у Школі лідерів охопить три напрями: християнство і я, християнство і бізнес, християнство і політика. Кожен з цих напрямів має свої підтеми, де, зокрема, розглядатиметься місце та роль учасника в країні і нації, біблійні принципи для економіки країни, ведення бізнесу та державного управління, аналіз кейсів змін в Уганді, Ізраїлі тощо.

Лекції та обговорення чергуватимуться воркшопами. Там учасники пройдуть тести на роль в команді, на особистість, на визначення дарів, на тип лідерства. А також визначатимуться у якій життєвій фазі перебуває учасник та які цілі потрібно поставити для досягнення мети.

Спікерами Школи лідерів стануть відомі діячі та підприємці:

Браніслав Шкріпек – депутат Європейського Парламенту попереднього скликання, голова Європейського Християнського Політичного Руху, один з організаторів Молитовних сніданків у стінах Європарламенту.

Ад Де Бруйн – консультант в багатьох урядових та громадських проектах, місіонер, який працював у 52 країнах світу, координатор об’єднання бізнесменів, політиків у Словаччині.

Мирон Турчин – успішний підприємець, в якого працює 100 найманих працівників, співзасновник та генеральний директор ПП “Боровик”, меценат, в минулому директор банку.

Організатором Школи лідерів є Інститут Християнського Лідерства. Захід не носить будь-якого політичного чи конфесійного забарвлення, і є відкритим для всіх підприємців та політиків, або тих, хто ними хоче стати. Для навчання у Школі вікових обмежень нема, також можна приїжджати сім’ями та з дітьми. Для дітей залежно від віку передбачена різна програма. Детально про школу та умови ТУТ. Реєстрація ТУТ.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram