«Секс після контузії» – нова книга Руслана Кухарчука відкрита до передзамовлення

Актуально
20.07.2021
«Секс після контузії» – нова книга Руслана Кухарчука відкрита до передзамовлення

Голова руху «Всі разом!» Руслан Кухарчук готує до друку свій рукопис «Секс після контузії». Це вже третя книга автора, перше видання побачить світ у серпні 2021. У тексті розкривається проблема викривлення сексуальності людини через сім базових аспектів: краса, сексуальність, стать, потяг, сім’я, ЛГБТ, культура. Наразі можна подати заявку на передзамовлення книги із автографом автора. 

Одна з найкрасивіших сфер людського існування – сексуальна – трансформувалася з символу життя, гармонії і насолоди в інструмент ідеології і боротьби. Здійснюється замах на природу чоловіка й сутність жінки, реалізується спроба маргіналізувати їх взаємний потяг. Його і її втягують в нову класову боротьбу, де сторони протистояння – вони: чоловіки і жінки. Про це йдеться в анотації до книги.

Сексуальність людини – значимий фактор особистих, суспільних і політичних процесів. І по ній було завдано удару, який привів до контузії, викривлення і деформації. У книзі ця проблема розкривається через сім базових аспектів: краса, сексуальність, стать, потяг, сім’я, ЛГБТ, культура. Кожному із аспектів присвячено окремий розділ:

Розділ 1: Вермер чи Кунінг

Розділ 2: Без Вікторії та її таємниць

Розділ 3: Битва за природу

Розділ 4: Розрив контакту

Розділ 5: Стаття п’ятдесят один

Розділ 6: Чотири букви. Розшифрування

Розділ 7: Беранже і носороги.

В ім’я свободи і заради щастя

«Перед нами завдання – вигребти сміття. З власної голови. А потім допомогти і іншим розгледіти первинний ідеальний порядок речей. Дозволити собі вірити в правду і говорити про неї – це особлива тепер розкіш. А ось озвучувати її – це справжнісіньке дисидентство, істинний культурний протест. Коли брехня стала буденністю, у правди виникає шанс знову стати бажаною. Як склянка  крижаної води на столі в літню спеку», – пише Руслан Кухарчук на перших сторінках книги.

Подати заявку на передзамовлення можна ТУТ. Вартість одного примірника по передзамовленню складає – 150 грн.

Нагадаємо, Руслан Кухарчук є автором книг «Мандат» та «Десятка», співавтор та редактор підручника «Новий журналіст». Лідер Всеукраїнського національного руху «Всі разом за сім’ю!», який охопив понад півмільйона учасників по усій Україні. Публічно займається захистом інституту сім’ї, материнства, батьківства та дитинства з 2003 року.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram