Рух «Всі разом!» змінює свій візуальний стиль

Актуально
28.12.2019

Громадська організація «Громадянський рух «Всі разом!» у нове десятиліття входить у новому візуальному стилі. Оновлене зображення логотипу, шрифтове написання і основні кольори.

У новому візуальному стилі використані три кольори: чорний, насичений зелений і яскравий гірчичний. Раніше було лише два – чорний і зелений. Разом з тим незмінною залишилася концепція – шрифт з динамічним нахилом, кольоровий наголос на двох знаках «і» та «!» та символічне коло єднання.

Голова руху «Всі разом!» Руслан Кухарчук зазначає, що ідея оновлення всього візуального бренду виношувалася протягом цілого року: «2020 рік – особливий. Не лише тому, що починається нова декада століття. Але також і нашій організації виповнюється 10 років. Тому, презентуючи нову айдентику, ми так і говоримо: «У нове десятиліття – у новому стилі».

Розробкою оновленого стилю «Всі разом!» займалася студія MaxiProduction. Її директор Макс Буковський зазначає: «Навіть найпрекрасніші речі потребують оновлення, щоб стати ще кращими. В оновленому логотипі ми зберегли основну ідею та додали кольорової свіжості та лаконічності графічних образів. Вірю, що з новим логотипом та оновленим його змістом для організації “Всі разом!” настає нова епоха перемог в популяризації базових цінностей».

Вже триває процес створення нового офіційного сайту організації у відповідності до нової візуальної концепції бренду.

«Громадянський рух «Всі разом!» – громадська організація, яка звершує свою місію в Україні з 2010 року. Пріоритетні напрямки діяльності: протекція природній сім’ї, християнський правозахист, професійна спільнота «Кабінет експертів».

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram