Рух “Всі разом!” запрошує на Всеукраїнський Форум сім`ї у Києві

Актуально
08.02.2019

1 березня у Києві пройде Всеукраїнський форум сім`ї. До участі у заході запрошено керівництво держави, урядовців, парламентарів, науковців, журналістів, освітян, представників громадськості, органів влади та органів місцевого самоврядування, релігійних організацій з усіх областей України.

Всеукраїнський Форум сім`ї розпочнеться о 10:00 й триватиме до 18:00. Учасники заходу зберуться в “Українському домі”, що по вулиці Хрещатик, 2. Там розроблятиметься глобальна стратегія сімейного руху. А також пройдуть пленарні засідання та робота по тематичних секціях (освітні програми, потенціал церков у питанні захисту сімейних цінностей, праця в медіапросторі, громадська та політична робота, батьківство). На Форумі буде прийнята Резолюція та представлений календарний план просімейних заходів на 2019 рік, пов’язаний з розвитком інституту сім’ї в Україні.

Очікується понад 500 делегатів. Серед них окреме місце матимуть сімейні активісти, учасники громадських організацій, які захищають батьківство, материнство, дитинство.

Мета Форуму – привернення увагу до проблем сім’ї та дітей в Україні, консолідація зусиль представників органів влади і громадськості для захисту цінностей української сім’ї та формування державної сімейної політики заснованої на українських традиційних цінностях.

Обов`язковою є попередня реєстрація за електронною адресою: familyforum.ua@gmail.com Реєстрація делегації за посиланням . Телефон для довідок: (067) 375-59-13, (067) 958-30-56.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram