Рух «Всі разом!» презентував нові транспаранти для сімейних заходів

Актуально
05.04.2018

Організація «Всі разом!» розробила нові дизайнерські макети сімейного руху. Кольорова гамма стала ще більш насиченою, а гасла і зображення ще виразнішими.

Гаслами для транспарантів стали наступні: «Є родина – є країна!», «Всі разом – за сім’ю!», «Тато, мама, діти – України квіти!», «Традиційна родина – єдина країна!», «Діти мають право на тата і маму!», «Тато, мама, я – щаслива сім’я!», «Здорова родина – щаслива країна!», «Закон для родин, Україна для сімей!», «Права людини – права родини!», «Природна родина – здорова країна!». Всі вони є горизонтальними, розмір 2х0,7 метри.

«Цими транспарантами користуватимуться багато міст України під час проведення вуличних сімейних заходів – хода і фестивалі. Саме тому ми зробили їх універсальними. Але разом з тим, кожен макет має неповторний дизайн та ідею», – говорить Руслан Кухарчук, голова руху «Всі разом!»

Перша партія тематичних макетів для транспарантів була розроблена ще 5 років тому. З тих пір вони використовувалися у десятках міст і сіл України. Нині відбулося суттєве оновлення всієї графічної складової великого національного руху «Всі разом – за сім’ю». Цю роботу виконала студія «MaxiProduction».

Рух «Всі разом!» надає право і можливість всім охочим завантажувати макети і друкувати у необхідній кількості. Для цього слід перейти за посиланням і завантажити відповідні файли.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram