РУХ «ВСІ РАЗОМ!» ДОПОМІГ БАГАТОДІТНИМ СІМ’ЯМ ПІДГОТУВАТИ ДІТЕЙ ДО ШКОЛИ

Актуально
31.08.2016

Рух «Всі разом!» провів благодійну акцію «Підготуй дитину до 1 вересня!» В результаті акції 30 дітей із 7 багатодітних сімей, сімей переселенців та воїнів АТО були зібрані до школи чи дитячого садочка.

P60829-162620
Благодійна акція по підготовці дитини до навчального року охопила кілька міст України та стала загальнонаціональною. Загальний внесок всіх благодійників склав 7500 грн. Дехто виявив бажання закупити канцтовари та надіслати їх сім’ї особисто, а дехто передав кошти через організаторів акції.

Таким чином, акція охопила 7 сімей та 30 дітей різного шкільного віку та дитячого садочку. Допомогу отримали у Вишневому, Кам’янці-Подільську, Переяславі, Боярці, Бучі та Ірпіні.

grmTOvOTKkk
Ольга Попович, координатор акції «Підготуй дитину до 1 вересня», зазначила: «Подібні заходи є взаємно корисними як для благодійників, так і для сімей. Дехто бажає допомогти, але не кожному може довіряти. А дехто потребує допомоги, і не завжди знає, куди звернутися. В цій акції рух «Всі разом!» став посередником між сім’єю та благодійником. Коли багатодітна вдова воїна АТО із вдячністю та сльозами на очах говорить про своєчасність допомоги та її надзвичайну актуальність, мимоволі зворушуєшся й сам. І якщо лише кілька благодійників змогли допомогти тридцятьом діткам, то скільки ж може охопити дітей п’ятдесят чи сто благодійників? Ми плануємо проводити подібні кампанії і надалі. Тому вже зараз хочеться закликати всіх не бути байдужими та долучатися».

Певну суму на акцію виділив молодий юнак: «Мені хочеться приносити людям радість, адже це мотивує, дає сили та бажання робити ще більше добрих справ. Проте через завантаженість на роботі та шалений ритм життя, не завжди можу знайти час купити та передати речі сім’ям. З адміністраторами руху «Всі разом!» знайомий особисто, тому повністю довіряю їм та не раз переконувався в мудрому використанні цих коштів. Подібні акції дозволяють допомогти тим, хто колись допоможе іншим – такий собі ланцюжок доброти».

P60831-182135
Також одним з благодійників був сім’янин, батько двох дітей: «Періодично беручи участь у волонтерському русі, давно хотів допомагати сім’ям, в яких батьки і чоловіки загинули в АТО. Тому був дуже радий коли в фейсбуці побачив оголошення про акцію від “Всі разом!”, заповнив анкету і через якийсь час отримав контакти такої родини. Хотілося не просто передати гроші або канцтовари, але особисто стикнутися з сім’єю, її переживаннями, боротьбою, можливо, стати другом і допомогою на майбутнє.
Чесно кажучи, після нашої зустрічі я навіть і не впевнений для кого вона була більш корисна. Дуже радий, що ми мали честь і можливість взяти участь в цій акції. Сподіваюся, подібні акції будуть проводитися і в майбутньому. Вони дуже потрібні як для тих, кому допомагають, так і для тих, хто допомагає. І ще невідомо кому вони потрібні більше».

Нагадуємо, рух «Всі разом!» регулярно проводить подібні акції. В тому числі з нагоди Різдва, до Дня сім’ї, до 1 вересня та інші.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram