Руслан Кухарчук: «Україні – допоможемо!» Відеоблог

Актуально
07.04.2022
Руслан Кухарчук: «Україні – допоможемо!» Відеоблог

Місія організації «Всі разом!» – це християнські цінності і цінності україноцентризму. І три важливих слова, які рух сповідує: Бог. Родина. Україна. Голова ГО «Всі разом!» записав відеозвернення, де розповів чим займається організація в період війни. Він зазначив, що для руху важливо було знайти таку сферу діяльності, яка б була співзвучною із принципами та цінностями організації. І таки відповідь лежала на поверхні.  

Руслан Кухарчук, голова ГО «Всі разом!», розповідає: «24 лютого о 5:30 ранку мені стало зрозуміло – росія напала на Україну. В цей момент я, як голова організації, і всі в нашій команді озвучили питання: «Що ми можемо робити в цих нових обставинах для України, ґрунтуючись на наших християнських цінностях та принципах україноцентризу?» Відповідь була зрозумілою і лежала на поверхні. Ми займаємося сімейною тематикою, а тому будемо продовжувати допомогати сім’ям. З початку війни організація «Всі разом!» долучилася до благодійної гуманітарної коаліції «Україна. Допоможемо!» Сьогодні ми об’єднуємо свої зусилля, щоб продовжувати сповідувати гасла і принципи християнських цінностей – любити Бога і любити людей. Принцип україноцентризму – це піклуватися про Україну та про українців у цей надзвичайно складний час. Всі разом Україні допоможемо!»

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram