Руслан Кухарчук провів онлайн-зустріч з членами Асоціації сексологів та сексотерапевтів України

Актуально
07.05.2020
Руслан Кухарчук провів онлайн-зустріч з членами Асоціації сексологів та сексотерапевтів України

Голова руху «Всі разом», журналіст і громадський діяч Руслан Кухарчук провів онлайн-спілкування з членами Асоціації сексологів та сексотерапевтів України. Понад 50 профільних спеціалістів, у тому числі науковців та лікарів, долучилися до зустрічі у середу, 6 травня. Модератором виступив директор Асоціації Михайло Шевченко.

Бесіда була присвячена двом основним темам. На початку – про медіа-позиціонування експертів. Які правила і які інструменти слід використовувати для ефективного донесення до масової аудиторії фахової позиції членів Асоціації. Про взаємодію з традиційними медіа і про використання соціальних медіа – все це обговорювали під час півторагодинного майстер-класу.

Також зачепили проблематику гомосексуалізму та ЛГБТ-руху. Руслан Кухарчук з однодумцями вже понад 15 років фахово адвокатує природні сімейні цінності, тому мав багато що сказати членам профільної Асоціації. Спікер також давав відповіді на багато поставлених запитань від учасників.

Руслан Кухарчук подякував членам АССУ за їхню фахову і компетентну позицію у питаннях, пов’язаних з людською статевістю і сексуальністю. Своєю чергою Михайло Шевченко, директор Асоціаціїсексологів та сексотерапевтів України, зазначив: «Учасники вдячні спікеру за розкриту тему та відповіді на питання. Кожен лікар-спеціаліст отримав для себе багато нової і корисної інформації».

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram