Рух “Всі разом!” вітає з Днем захисту дітей!

Актуально
01.06.2022
Рух “Всі разом!” вітає з Днем захисту дітей!

Сьогодні – День захисту дітей. Для українців це свято тепер набуло нового значення. Воїни відважно захищають свої сім’ї та своїх дітей на фронті. Саме діти надають мотивацію боротися за світле вільне майбутнє, будувати міцну державу з щасливими сім’ями. Діти надихають, навчають, викривають недоліки характеру батьків, допомагають знайти ресурси для розвитку, відкривають нове дихання. Бачити своїх дітей щасливими – головна мрія кожного з батьків.

Росія безжально і цинічно принесла горе в українські родини. Ворожа армія вбиває, ґвалтує, викрадає дітей. Тисячі малюків примусово вивезли на територію Росії. Але Україна знає, пам’ятає і бореться за їх!

В цей День захисту дітей рух «Всі разом!» щиро бажає, аби кожна дитина дочекалася свого тата чи маму з війни, аби кожна дитина зростала в сім’ї наповненій любов’ю, аби кожна дитина була в безпеці. А, як відомо, найбільш безпечне місце для фізичного та психічного здоров’я малюка – це сім’я. Нехай в Україні процвітають міцні щасливі родини! Переможемо заради наших дітей!

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram