Рух «Всі разом» протягом тижня спрямував гуманітарну допомогу у три регіони

Актуально
17.11.2022
Рух «Всі разом» протягом тижня спрямував гуманітарну допомогу у три регіони

Поки ЗСУ героїчно звільняють Херсонщину від російських загарбників, рух «Всі разом!» надалі підтримує багатодітні сім’ї, людей похилого віку, капеланів та воїнів. Друзям та учасникам руху вдалось доставити гуманітарну допомогу в центральні та східні області для біженців, в гарячі точки, наближені до фронту.

Зокрема Сергій Львов та Алекс Гуменюк доставили гуманітарну допомогу до Харківської області, також у населені пункти Лиман, Зарічне, Торське. Де мали можливість надати людям необхідні речі для життя та підтримати своїм приїздом. По приїзду до місця роздачі допомоги, підходило багато людей різних соціальних груп.

Протягом тижня також ми відправили два автомобілі з вантажем гуманітарної допомоги. Одне завантаження відбулося на нашому складі у Києві, друге – у Кривому Розі. Отримувачем і розпорядником цієї допомоги стала церква «Любов Христова» з Миколаєва. Вони вже багато місяців займаються благодійністю по всьому українському півдню. Надали продуктові набори, дитячі подарунки, корм для тварин та засоби гігієни. Надалі вона з командою займалась процесом доставки продуктів та інших необхідних речей безпосередньо родинам.

Також ми передали продукти і засоби гігієни у Бучанський район на Київщині. Представники християнської церкви “Дім на Скелі” та центру реабілітації “Шлях до свободи” подякували за участь у цій справі та надану гуманітарну допомогу: «Висловлюємо величезну та щиру подяку Руслан Кухарчук та Організації “Всі разом!” за надану гуманітарну допомогу! З вдячністю та любов’ю від імені християнської церкви та центру реабілітації», – з посту на фейсбуці.

Один бензиновий генератор ми передали у військову частину на Харківщині на прохання бійця ЗСУ Мирослава Отковича.

Нагадаємо, від початку повномасштабного вторгнення організація «Всі разом!» з партнерами отримали і передали понад 60 тон гуманітарної допомоги. За надану провізію дякуємо фонду «We stand with Ukraine» і церкві SHORELINE.

Підтримати діяльність руху пожертвами “Всі разом”: https://vsirazom.ua/donate

Рух «Всі разом!»

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram