Резиденти Кабінету експертів зустрілися з Міністром охорони здоров’я

Актуально
09.10.2019
Резиденти Кабінету експертів зустрілися з Міністром охорони здоров’я

8 жовтня, відбулася зустріч резидентів “Кабінету експертів” з новим Міністром охорони здоров’я Зоряною Скалецькою у приймальній Міністра. У зустрічі взяли участь Руслан Кухарчук – голова руху “Всі разом!”, Елеонора Дібрівна – юрист руху “Всі разом!” і Сергій Убогов – доктор фармацевтичних наук.


Предметом обговорення стала презентація ресурсів і можливостей Кабінету експертів для аналізу, прогнозу та підготовки рішень по низці нагальних питань в сфері охорони здоров’я. Приймаюча сторона запевнила у тому, що пропозиції Кабінету експертів почуті, будуть вивчені, після чого відбудеться наступна зустріч.

Нагадаємо, Кабінет експертів – формація лідерів, управлінців і галузевих експертів, які генерують нові ідеї і реалізують найкращі рішення для державних трансформацій і суспільних перетворень. Це формат для інтелектуальних комунікації, обміну досвідом і напрацювання проектів і рішень.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram