Привітання з Днем захисників і захисниць України

Актуально
14.10.2022
Привітання з Днем захисників і захисниць України

Рух «Всі разом!» вітає Вас з Днем захисників і захисниць України. День захисника не лише свято чоловіків і жінок, які служать, це свято всіх, хто любить і захищає Україну, кожен на своєму фронті.

Всі чоловіки, хлопці, жінки та дівчата, хто стоїть на захисті кордонів нашої рідної землі – справжні герої. Кожен із захисників – сильний, стійкий, сміливий та хоробрий. Ви – опора нашої держави. Завдяки вашій праці, ми маємо спокій у наших будинках та безпеку наших близьких.

Нехай Ваша служба буде спокійною, мирною, а життя – наповнене яскравими моментами, у сімейній атмосфері, а в домі буде тепло, затишно.

Всім ветеранам, учасникам війни, військовослужбовцям, воїнам запасу, батькам та матерям солдатів – бажаємо міцного здоров’я, щастя, миру в серці Вам та Вашим родинам. Нехай Ваш дім буде наповнений світлом і любов’ю, а робота приноситиме лише натхнення!

14 жовтня Україна також відзначає День українського козацтва та Покрови. Тому нехай Божий покров буде над кожною родиною. Будемо надалі продовжувати молитись за Україну та наших захисників. Шана і слава захисникам і захисницям України!

Разом до перемоги!

“Всі разом!”

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram