З Днем Державного Прапора України

Актуально
23.08.2024
З Днем Державного Прапора України

Вітаємо вас з Днем Державного Прапора України! Це символ, який об’єднує мільйони українців по всьому світу. Він змушує пишатися нашою нацією та кожним достойним сином та донькою своєї Батьківщини.

В часи визвольної війни прапор став по-особливому цінним у наших очах. Ми радіємо, коли він знову підіймається у звільнених від окупації містах. Ми з гордістю сумуємо та плачемо, коли бачимо прапори на кладовищах. Ми пишаємось, коли за кордоном він демонструє велич українського народу. Прапор об’єднує нас в одну велику сім’ю, в якій і в горі і в радості ми єдині.

Синьо-жовті кольори прапора символізують життя та родючість. Ці кольори супроводжували нас у періоди труднощів і перемог. Вони були з нами протягом боротьби за незалежність. І зараз дають нам впевненість, що Україна відродиться після складних часів.

Український прапор є частиною всіх сімейних фестивалів, які відбуваються у багатьох містах України. Це є обов’язковою складовою нашої традиції.

Нехай наш прапор завжди майорить над кожним містом України. Нехай він буде символом вільної і незалежної України, нагадуючи нам про те, що ми – одна велика родина, яка разом долає всі труднощі.

Всі разом!

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram