ПРОГРАМА ВЕЧІРНЬОГО ШОУ ФЕСТИВАЛЮ «ВСІ РАЗОМ – ЗА СІМ’Ю!» 1-2 ЧЕРВНЯ

Актуально
27.05.2019

У перші дні червня на Хрещатику та Майдані незалежності у Києві буде багато музики і танців: величезна сцена стане платформою для виступів професійних музичних, акробатичних, танцювальних та фольклорних колективів. Усе це проходитиме в рамках фестивалю “Всі разом – за сім`ю!”

1 червня на вечірній сцені виступить група “DETKI”. Це вокально-хореографічний проект, в якому є все − вокал, хореографія, стиль. А ще 5 дівчаток − Марта, Меланія, Ніколетта, Поліна і Карина, які є однією групою. Вони виступлять на вечірній сцені заходу. Вас очікує запальний виступ, тому що DETKI − це п’ять талановитих вибухових крихт, чиї перші сольні треки вже активно користуються популярністю аудиторії.

Група “One Light Inside” − учасники 7-го сезону шоу «Х-Фактор», грають в стилі альтернативний рок.  Група One Light Inside родом з Луцька, заснована в 2015 році. У складі групи троє учасників: соліст − Валентин Мушинський, барабанщик − Олександр Карпенко, бас-гітарист − Андрій Телецький.

Гурт KVANT також заспіває на фестивалі. На даний момент група має у своєму складі 8 учасників музикантів та звукорежисера. У цьому році були зроблені перші кроки та музиканти написали і подали свою авторську пісню на Євробачення-2019. Гурт готується до випуску другий авторський альбом, який відрізняється від першого більш високим рівнем аранжування та стилістично. Презентація альбому планується на осінь 2019 року.

Роман Ващук − співак, композитор, батько двох дітей, зразковий сім`янин виступить на сімейному фестивалі.

Фрайда − молодий український гурт, який співає та грає у своїй стилістиці street-folk (суміш фолку з будь-якими іншими жанрами – від джазу до реггі).

Також виступить на сімейному фестивалі творче об’єднання “Paradiz” з танцювальним та вокальним номером.

 

В неділю, 2 червня, на вечірній сцені виступлять:

Силове шоу “Самсон” − талановиті молоді люди, які показують силове шоу. Всі вони – переконані християни, вважають, що саме Бог допомагає їм досягати результатів: як зовнішніх, так і внутрішніх. Кожен їхній номер є символом, що наштовхує глядача задуматися.

Кристина Сайкова − співачка і викладач вокалу.

Співачка Оксамита виступить з ансамблем “Мері Денс”. Оксамита − мама трьох дітей, голова руху “Живи”, талановита та відома. Вона співатиме для гостей під час вечірньої програми 2 червня.

Роман Ващук, співак та композитор, порадує гостей своїм виступом також другого дня фестивалю.

Людмила Петрусенко − співачка та автор власних пісень.

Гурт “The Cavaliers” − це кавер бенд, який виконує англомовні світові хіти.

Група Васяян (Vasyayan) – це український поп-соул, поп-рок проект. Склад групи – це 3 людини: вокал, гітара і ударні. За час своєї діяльності група Vasyayan вже встигла випустити десять пісень, а також кілька кліпів – «Море на двох» і «Альо й молоді». До слова, ці дві пісні вже стали справжніми хітами на українських радіостанціях.

Головним хедлайнером цього року на фестивалі стане Сергій Бабкін − музикант, актор, автор і виконавець власних пісень. Учасник групи «5’nizza». Тренер 7-го та 8-го сезонів вокального шоу «Голос країни». Учасник 5-го сезону шоу Танці з зірками.

Зустрінемося 1-2 червня у Києві на головній. За інформацією про фестиваль переходь на сайт https://vsirazom.ua/family2019kyiv

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram