Презентовано унікальний ресурс з оглядом вуличних сімейних заходів у 2019 році

Актуально
28.10.2019

Рух “Всі разом!” створив спеціальний ресурс, де зібрана уся інформація про марафон вуличних сімейних фестивалів та маршів цього року. Формат інтерактивної карти на сайті дозволяє легко знайти своє місто в області та переглянути статистику учасників кожного регіону. 

Лендинг має просту, але символічну адресу:   www.vsirazom.ua/family2019ua   Там є фото, відео та текстові репортажі з вуличних подій. А таких заходів за 2019 рік нарахували аж 69! Також окремо представлена узагальнена статистика по країні: кількість міст, заходів, учасників, організатори тощо. 

Руслан Кухарчук, голова руху “Всі разом!”, зазначає: “Ми раді вітати і шанувати кожний населений пункт України, який створює і постійно підтримує традиції вуличних заходів на сімейну тематику. Зусилля, докладені сьогодні, формують цінності наших міст і сіл”. 

Ольга Дацька, координатор кампанії “Всі разом – за сім’ю!”, розповідає: “Приємно спостерігати, як до марафону вуличних сімейних заходів долучаються нові населені пункти та зростає кількість учасників цих подій. Вуличні сімейні фестивалі стали вже звичними для головних площ, парків та вулиць міст України. І такий сайт-огляд із фактами та цифрами лише підтверджує це твердження”.  

Нагадаємо, це вже не перший сімейний ресурс руху “Всі разом!” Подібні онлайн-сервіси з’являються в мережі вже чотири роки. Універсальна адреса, де розміщена вся інформація про вуличний сімейний рух в Україні:  www.vsirazom.ua/family 

 

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram