Прем’єра: документальний фільм про сімейний фестиваль у Пирогові

Актуально
16.07.2021
Прем’єра: документальний фільм про сімейний фестиваль у Пирогові

Трохи більше місця тому, 5-6 червня, у музеї просто неба Пирогів вирував фестиваль “Всі разом за сім’ю!” Завершивши масштабну режисерську роботу, рух “Всі разом!”презентує документальний фільм про те, що було на фестивалі. У відео не лише локації та артисти, але й відгуки учасників про захід, та пояснення, чому ж саме музей Пирогів став локацією для фестивалю цьогоріч. Динамічний, колоритний, легкий та з нотками гумору короткометражний документальний фільм перенесе глядача знову в атмосферу свята “Всі разом за сім’ю!” Насолоджуйтеся відео та поширюйте друзям! 

Руслан Кухарчук, голова руху Всі разом!»: 

“Цього року фестиваль “Всі разом за сім’ю!” у Києві проходив у музеї просто неба Пирогів. Цю подію ми з друзями, партнерами, однодумцями проводимо з 2010 року. Тому це і для нас традиція, як для команди організаторів, і для тих тисяч людей, які зібралися зараз на свято, і збираються щороку. Вони приходять на фестиваль, щоб відпочивати, розважатися, навчатися на локаціях, проводити час біля сцени із яскравою насиченою програмою. Фестиваль “Всі разом за сім’ю!” – це місце для корисного і цікавого дозвілля і відпочинку, і ми всіх раді завжди бачити.

В українській словесній традиції є три слова, які вживаються разом: “Бог. Родина. Україна”. Здебільшого, ми такі сімейні фестивалі проводимо в центральній частині міста, але саме тут, у Пирогові, ці три слова перебувають в унікальній, майже ідеальній гармонії. Бог – це храми на території. Родина – велика кількість осель, автентичних хат. А все це і є Україна”.

Віталій Виноградов, координатор фестивалю “Всі разом за сім’ю!” 2021 у Києві:

“Можна сміливо говорити, що цей фестиваль 2021 унікальний. По-перше, щодо ситуації, яка відбувається у світі. А по-друге, унікальний щодо локації, на якій проходить це свято. Музей просто неба Пирогів дуже близький по змісту до фестивалю. Сім’я, родина – це те, що об’єднує усю країну. А наша головна ідея –  побудова міцної сильньої держави на здорових щасливих сім’ях”

Артем Палієнко, заступник генерального директора Національного музею народної архітектури та побуту України:

“Музей просто неба Пирогів – є колискою традиційної української родини. Тому логічно, що саме Пирогів став локацією під фестиаль “Всі разом за сім’ю!”

Журналіст: Юлія Скоробогач.

Камера: Олексій Попазов, Олександр Плотніков.

Режисер монтажу: Олексій Попазов.

Як відгримів фестиваль “Всі разом за сім’ю!” у столиці із повний текстовим та фоторепортажем із описом усіх локацій та артистів можна прочитати ТУТ. 

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram