«Повір у себе»: просімейні лідери Бердянська допомагають «складним» підліткам

Актуально
31.05.2021
«Повір у себе»: просімейні лідери Бердянська допомагають «складним» підліткам

У Бердянську презентували роботу над соціально-благодійним проектом допомоги підліткам та молоді, що опинилася у складних життєвих обставинах. Мета усієї робити – протидія підлітковій наркоманії та малолітній проституції, прийняття людей з інвалідністю, утвердження сімейних цінностей.

Проект «Повір у себе» тривав впродовж року, а вкінці травня у Бердянському міському палаці культури ім Т.Г. Шевченка пройшла презентація результатів та святковий концерт. Автором та координатором проекту став Володимир Моісей, організатор вуличних заходів «Всі разом за сім’ю!» у своєму місті, просімейний активіст.

Володимир пройшов складний шлях у своєму житті: втративши руку, він став рекордсменом України у спорті. І тому на власному прикладі мотивував молодь та підлітків до здорового способу життя та спорту замість шкідливих звичок. Прочитати історію Володимира можна ТУТ.

На подію були запрошені підлітки та молодь, віком від 12 до 25 років. Долучилися до свята також чиновники та держслужбовці, а міський голова Валерій Баранов вручив координатору проекту почесну грамоту та подарунок.

На святі виступали творчі колективи Бердянська, а молодь могла між собою познайомитися та поспілкуватися, знайти нових друзів.

Проект підтримала не лише міська влада, але й українські селебріті. Зокрема, відео-запрошення на концерт «Повір у себе» записали Олег Скрипка та Олександр Усик.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram