Пошук зниклого безвісти Віталія Виноградова

Актуально
11.03.2022
Пошук зниклого безвісти Віталія Виноградова

Організація «Всі разом!» інформує про зникнення безвісти Виноградова Віталія Володимировича, 1974 р.н. Понад 12 років він є активним учасником руху і ключовим координатором. Кілька років він є членом Комітету руху.

Він проживає у приватному будинку у місті Буча. Саме у цій зоні точаться найжорстокіші бої між українськими збройними силами та російськими окупаційними військами.

В п’ятницю, 4 березня, Віталій зателефонував керівнику організації і поінформував, що наступного дня планує виходити з будинку, щоб дістатися Києва.

За наявною у нас підтвердженою інформацією 5 березня він вийшов зі свого дому з метою дістатися Києва. З тих пір зв’язок з ним зник.

Після тривалих пошуків і отримання достовірної інформації про відсутність Віталія Виноградова вдома, 10 березня ми подали офіційне повідомлення до Національної поліції України про його зникнення безвісти.

Звертаємося до всіх з проханням повідомляти будь-яку інформацію щодо нашого близького друга і колеги Віталія Виноградова за номером: +38 (098) 858-4848

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram