Понад 300 народних депутатів об’єдналися задля захисту інституту сім’ї

Актуально
18.01.2020
Понад 300 народних депутатів об’єдналися задля захисту інституту сім’ї

17 січня 2020 року у Верховній Раді України ІХ скликання було створено міжфракційне депутатське об’єднання «Цінності. Гідність. Родина». Членами першого у 2020 році міжфракційного депутатського обєднання стали понад 300 народних депутатів України. Співголовами було обрано Святослава Юраша («Слуга народу»), Олега Волошина (ОПЗЖ), Сергія Таруту («Батьківщина»), Михайла Бондара («Європейська солідарність»), Ірину Констанкевич («За майбутнє»), Олександра Ковальова («Довіра»), Оксану Савчук (позафракційнa).

Метою міжфракційного депутатського об’єднання є захист вічних цінностей українського суспільства і протидія спробам знищити фундаментальне природне право в ім’я політичної моди; ухвалення законів для захисту родинних цінностей; популяризація та донесення широкого спектру світової консервативної думки до української інтелектуальної спільноти. Керівником офісу міжфракційного депутатського об’єднання «Цінності. Гідність. Родина» став Олександр Васюк.

Раніше, 1 жовтня 2019 року, відбулася зустріч резидентів Кабінету експертів та лідерів руху «Всі разом – за сім’ю!» з народним депутатом Святославом Юрашем. Новообраному парламентарю був запропонований порядок денний в контексті масштабного просімейного руху в Україні. Тоді ж відбулося обговорення ініціативи щодо створення відповідного об’єднання депутатів, яких єднає природне право і орієнтація на захист прав сімей.

Голова руху «Всі разом!» Руслан Кухарчук зазначає: «Ми дякуємо народному депутату Святославу Юрашу та іншим його колегам за динамічну роботу у створенні просімейної депутатської групи. Особливо приємно вразив той факт, що це стало найбільшим МФО, яке об’єднало конституційну більшість парламентарів. Народні обранці завжди мають пам’ятати: батьківство, материнство, дитинство – це базові орієнтири українських виборців. Ми будемо раді підтримати депутатів, які підтримують і захищають природну сім’ю».

Нагадаємо, у 2019 році вуличні фестивалі «Всі разом – за сім’ю!» відбулися у 70 населених пунктах, у них взяли участь понад 270 тисяч людей. А також понад 80 місцевих рад за останні три роки проголосували Рішення на захист сімейних цінностей та проти гендерної ідеології.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram