Підготовку до святкування Дня батька в Києві розпочато!

Актуально
20.07.2016

У Києві уже розпочалася підготовка до Дня батька. Десяток організацій спільно з київською міською владою готують киянам свято.

Громадянський рух «Всі разом!» також долучається до організації святкування Дня батька в Києві. Ініціатором проведення заходу є «Міжнародний Центр Батьківства», який цьогоріч брав участь у сімейному фестивалі «Всі разом – за сім’ю!» на Поштовій площі.

Святкування Дня батька відбудеться 18 вересня на Хрещатику біля Головпоштамту .

den_batka_2016

Для дітей і дорослих передбачаються безкоштовні ігрові майданчики, конкурси, інтерактивні розваги, розіграші призів, концертна програма, а також салют із повітряних кульок. Крім того, на святі будуть локації із консультуванням та інформуванням.

«Сьогодні в Україні 45% дітей до 16 років живуть без біологічного батька. Це дуже позначається на благополуччі дітей та родини в цілому, – зазначають організатори. – Тому дуже важливо підтримати чоловіків, а також сформувати в нашому суспільстві відповідальне ставлення до батьківства і залучити сильну половину людства до виховного процесу».

Нагадаємо, що День батька – це щорічне свято, яке відзначають в понад 50-ьох країнах світу. В Україні День батька почали святкувати з 2009 року. Зараз це набуло масштабів не лише столиці, але й інших міст країни.

Якщо бажаєте долучитися до участі у святкуванні, пишіть сюди: kievpapa@gmail.com

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram