Перший Молитовний сніданок у Скадовську. Ініціатива мера Яковлєва

Актуально
19.05.2021
Перший Молитовний сніданок у Скадовську. Ініціатива мера Яковлєва

15 травня 2021 у місті Скадовськ Херсонської області відбувся Перший Молитовний сніданок. Захід був приурочений до Міжнародного дня сім’ї, на якому обговорювали гострі суспільні питання та молилися за Божий захист для дітей, батьків та сім’ї.

Перший Молитовний сніданок у Скадовську відбувся за ініціативою міського Голови Олександра Яковлева. Мер зазначає, що декілька годин заходу пройшли наче мить, адже тема сніданку торкнулась душі кожного, надто багато значень у такого маленького слова «сім’я».

«Перший досвід проведення молитовного сніданку був вдалим, адже справа, яка починається словами молитви служить лише добру, для блага всіх і кожного», – каже Олександр Яковлев.

У Молитовному сніданку взяли участь голови громад району, священнослужителі та представники кількох релігійних конфесій, депутати різних рівнів, військові і керівники комунальних установ. Учасники заходу мали змогу у невимушеному діалозі поділитися досвідом та виступити із пропозиціями по зміцненню та укоріненню основ сім’ї. Всі присутні дійшли до згоди, що одними з найважливіших викликів сьогодення є демографічна криза, а також велика кількість абортів, невиправданий рівень розлучень, подружня невірність та безвідповідальність. В тому числі інституція сім’ї є постійним об’єктом деструктивного впливу різних ідеологій, яку сьогодні потрібно боронити з метою продовження існування людини і суспільства.

Платон Давидов, пастор церкви «Алілуя» зазначає, що запрошені представники влади демонстрували готовність підтримувати ініціативи по захисту інституції сім’ї. «Було надзвичайно приємно бачити, що Біблійні вічні цінності знаходили теплий відгук у учасників Молитовного сніданку.  Всі дійшли до згоди, що тільки керуючись Словом Божим, Україна зможе досягти найвищих вершин!» – сказав пастор Давидов.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram