Перше інтерв’ю з мамою бійця Артема Моша, який днями загинув на Азовсталі

Актуально
13.05.2022
Перше інтерв’ю з мамою бійця Артема Моша, який днями загинув на Азовсталі

Випуск програми Кабінет експертів присвячений історії бійця полку «Азов» – Артему Моша. Він загинув 8 травня, героїчно борючись за Україну в Азовсталі. У студії  мати героя – Ірина Єгорченко.

Артем Моша, 1999 року народження, мав повні 22 роки. Він займався боксом у Києві, володів чемпіонським титулом серед юнаків, тренував підлітків. Любив дисципліну, життєвий план, фізичні навантаження. Тому добровільно пішов до армії, потім на строкову службу. Був прикордонником у Закарпатській області, згодом вирішив укласти контракт Нацгравдії полку «Азов». Тоді ще воєнні дії були лише на території ООС. Це було два роки тому.

Майже відразу після повномасштабного вторгнення Росії в Україну Артем опинився в Маріуполі. І там був до кінця. Того дня разом в Артемом загинуло 67 воїнів.

У студії програми Ірина розповіла про настрої військових в Азовсталі, побут та зв’язок з рідними, про критичний момент для бійців. А також мати героя поділилася, що їй допомагає триматись і жити далі після втрати. Її історія та приклад допоможе багатьом сім’ям, які втратили своїх рідних на цій війні, отримати відповіді та втіху.

Пам’ять про Артема Моша та його героїчний подвиг залишається в Україні, у серцях, у підручниках, у літописі нашого народу.

Підтримати сторінку Кабінету експертів можна ТУТ. 

Нагадаємо, що Кабінет експертів руху “Всі разом!”– формація лідерів, управлінців і галузевих експертів, які генерують нові ідеї і реалізують найкращі рішення для державних трансформацій і суспільних перетворень. Ми створили цей канал для того, щоб комунікувати з вами про головне та актуальне, що відбувається в Україні. Щотижня канал Кабінету експертів в YouTube публікує свіжі аналітичні прогнози профільних галузевих експертів. Кожний коментар, інтерв’ю чи тематична програма, які представлені на нашому каналі, провокують широкий дискурс і суспільний резонанс. Нестандартний погляд на соціально-політичні, економічні та культурні процеси в Україні, обговорення проектів готових рішень, актуальні коментарі про головне тощо. Тільки тут концентруються авторитетні думки найкращих експертів України. Підписуйтеся на наш канал! Будьте завжди в курсі!

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram