ПЕРЕМОЖЦІ КОНКУРСУ ПРОЕКТІВ ВУЛИЧНИХ ЗАХОДІВ НА СІМЕЙНУ ТЕМАТИКУ

Актуально
04.04.2019

Конкурс проектів вуличних заходів на сімейну тематику був оголошений 1 лютого під час Форуму «Всі разом!» у Києві. Заявки приймались до 25 березня включно. За цей час було подано 26 заявок з усіх регіонів України. Всі пропозиції ретельно вивчались та аналізувались конкурсною комісією.

Головними критеріями були визначені наступні: кількість залучених громадських організацій та церков, оригінальність ідеї та творчий підхід, назва заходу – «Всі разом – за сім’ю!», присутній WOW–ефект, розмір власного внеску не менше 10 000 грн, населений пункт має стати міста. Також не залишились поза увагою такі фактори: масовість заходу, підготовка та промоція, сума заявлених бюджетних коштів, висвітлення в засобах масової інформації під час проведення заходів та тиражування матеріалів після. Всі вищевказані елементи свідчать про професіоналізм організаторів у процесі реалізації проектів.

Другий етап конкурсу стартував 26 березня одразу після завершення подання конкурсних пропозицій. Представники конкурсної комісії ретельно вивчили всі пропозиції та обирали кращих 9 міст. А саме: Лисичанськ, Сєверодонецьк, Миколаїв, Рівне, Суми, Кременчук, Вінниця, Івано-Франківськ, Кривий Ріг.

З усіма фіналістами була проведені консультації, зібрані уточнені відомості, ще раз ретельно перевірена відповідність їхніх заявок критеріям конкурсу. Фінальне засідання конкурсної комісії, під час якої були названі п’ять переможців, відбулося у телевізійній студії. Отже, прямо зараз ви можете подивитися як це було і дізнатися, які міста отримають фінансову підтримку у розмірі 60 000 гривень для організації вуличного заходу «Всі разом – за сім’ю!»

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram