Пам’яті Віталія Виноградова: промова голови “Всі разом!” на траурній церемонії

Актуально
11.04.2022
Пам’яті Віталія Виноградова: промова голови “Всі разом!” на траурній церемонії

У неділю, 10 квітня, рідні, друзі, колеги прощалися із Віталієм Виноградовим. Його життя обірвалося від куль російських окупантів. Він загинув в рідній Бучі разом з сотнями інших цивільних, безневинно вбитих і закатованих. Віталій був другом, братом, членом правління організації “Всі разом!” Завжди усміхнений та щирий, відкритий та самовідданий, врівноважений та невтомний – такий Віталій лишився в наших серцях. Прекрасний християнин, з яким маємо надію на зустріч у Царстві Небесному.

Руслан Кухарчук, голова руху “Всі разом!” на траурній церемонії пам’яті Віталія Виноградова сказав: “Місце Віталія не там, на Яблунській, де його зловила куля, і не на Набережній, де він жив багато років. Його місце – в Царстві Небесному.

Віталій Виноградов понад 12 років мій близький друг, учасник команди і нашого служіння. Я його якось запитав: “Як так ти багато років ревно займаєшся сімейним служінням?”, а він відповів, що це для нього як одкровення, доручення від Бога. Без одкровення людина не може 10-12 років посвячено служити одній справі. Віталій стояв на захисті християнських, сімейних цінностей в Україні.

Віталій Виноградов понад 12 років в команді, близько 5 років член правління ГО “Всі разом!” Він блискучий організатор, разом з тим він – богослов, викладач, високо інтелектуальна людина. Він – людина, яка є надзвичайно доброю, люблячою. Він є улюбленцем нашої команди, його любили всі.

Це прекрасний християнин. І поклик його серця – служити Господу, служити Царству Божому і народу України.

Віталій і всі невинно убієнні люди у цій війні – це насіння, з якого виникає нове життя, нові ми, нова Україна. Це насіння приносить життя, надію, віру і спасіння.

Віталій у нашій пам’яті, у наших серцях. Його дуже любили і його продовжують любити”.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram