Отримати ексклюзивну чашку руху «Всі разом!» можна у декілька кліків!

Актуально
20.03.2021
Отримати ексклюзивну чашку руху «Всі разом!» можна у декілька кліків!

Рух «Всі разом!» виготовив три стильні та оригінальні чашки, які підкреслюють три ключові напрями діяльності організації. Отримати такий практичний сувенір тепер може кожен. Варто лише підтримати організацію на суму від 250 грн та надати адресу для відправки подарунка. 

Чашка виготовлена у модному дизайні та може слугувати не лише як посудина для напоїв, але і як стильний подарунок друзям, партнерам, учасникам та прихильникам руху «Всі разом!»

Відповідно до напрямів діяльності руху, чашки є для учасників формації Кабінету Експертів (аналітиків та резидентів), для організаторів вуличних сімейних заходів по Україні «Всі разом за сім’ю!» (учасників оргкомітетів, ключових партнерів, учасників фестивалів та маршів). А також для кожного, хто підтримує та розділяє місію та цінності руху «Всі разом!»

Чашка «Всі разом!» по стилю нагадує металеву лофтову посудину. Проте чашка зроблена з кераміки, має чорний обідок зверху, об’єм – 350 мл.

Чашка «Всі разом за сім’ю!» має конусоподібну форму, зручна для гарячих та холодних напоїв. Колір основи – бежевий, об’єм – 350 мл.

Чашка «Кабінет Експертів» за своїм дизайном наче створена для формації ділових людей-експертів. Стримане поєднання чорного та кавового кольорів із срібним нанесенням тексту доповнить будь-який робочий стіл чи ділову зустріч. Об’єм – 300 мл.

Отримати будь-яку чашку на вибір можна, підтримавши рух «Всі разом!» на суму від 250 грн будь-яким зручним Вам способом. Після пожертви написати на офісний номер телефону ( +38 (098) 858-48-48) адресу відправки та вид чашки.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram