Олена Зеленська і «Партнерство Біарріц»: рекордна кількість дизлайків

Актуально
02.06.2020
Олена Зеленська і «Партнерство Біарріц»: рекордна кількість дизлайків

Відео про ініціативу Олени Зеленської приєднання до міжнародного «Партнерства Біарріц» зібрало рекордну кількість дізлайків.

На офіційному YouTube-каналі Офісу Президента України повідомляється про те, що Уряд підтримав Олену Зеленську у питанні приєднання України до міжнародного «Партнерства Біарріц». Також там розміщено відео, де дружина Президента презентує свою ініціативу. Вона виступила на третьому Українському жіночому конгресі, який відбувся 10 грудня 2019 року і стала головним ініціатором такого приєднання. Під час своєї доповіді Олена Зеленська звернулась із закликом до глави держави та Кабінету міністрів підтримати її ініціативу.

Проте суспільство незадоволене такою ініціативою. Станом на 02 червня це відео має 1800 дізлайків. А підтримали її всього 159 осіб.  Це свідчить про суспільне незадоволення ініціативою першої леді Олени Зеленської.

Вважається, що «Партнерство Біарріц» – це міжнародна ініціатива з метою встановлення гендерної рівності. Йдеться передусім про запровадження гендерної рівності.  Але що мається на увазі під терміном «гендер»: рівні права чоловіків та жінок або безліч так званих «гендерних ідентичностей» – не уточнюється. Тож залишається невідомим, що представляє собою та які наслідки для України матиме таке «партнерство». Суспільству не запропонували для ознайомлення ні положення, ні доктрини, ні роз’яснення. Таким чином, постає великий знак питання до прозорості зазначеної ініціативи про приєднання до незрозумілого «Партнерства Біарріц».

 

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram