Олексій Арестович і Руслан Кухарчук. Велике інтерв’ю

Актуально
28.04.2023
Олексій Арестович і Руслан Кухарчук. Велике інтерв’ю

Олексій Арестович дав велике інтерв’ю голові організації «Всі разом!» і аналітичного центру “Кабінет експертів”  Руслану Кухарчуку, яке вже опубліковане й доступне до перегляду на ютуб-каналі голови організації.

Олексій відомий українцям як український політичний діяч та екс-радник Офісу Президента України. У перші дні війни він публікував заспокоюючі відео на соцмережах, які набирали шаленої популярності.

У інтерв’ю обговорювали актуальні та надважливі питання, що стосувались національної ідентичності та самоідентифікації українців. Про те, чи важлива національна ідентичність, запитав Руслан Кухарчук гостя. На що він відповідає: «Це дуже та критично важливо. Українці потребують вироблення національної ідентичності, адже її немає. Тому це можна вважати, національною небезпекою та загрозою єдності». Зауважив, що у людини може бути декілька самоідентичностей.

Поговорили з Арестовичем і про зв’язки Заходу з Росією. З акцентом на декількох речах: як Захід виростив з Росії монстра починаючи з розвалу Радянського Союзу. Хоча Захід не хотів цього, про те, це трапилось.

Саме тоді під час цього «шуму» Україна була позбавлена всього запасу зброї, літаків та інших корисних речей, які зараз стали б в нагоді. Натомість Росію – уособили гарантом безпеки, що у сьогоденні є смішним поєднанням у одному реченні: безпека і Росія. Адже для багатьох Росія стала синонімом вбивств, жахливих злочинів та беззаконня.

Схоже Захід знову повторює історію боячись децентралізації Росії?
Екс-радник президента України говорить: «По-перше, тому що ми погано граємо. Ми з головою залізли в архетип жертви й хочемо там залишатись. Заходу потрібен «адміністратор пострадянських країн», а поки ніхто за це не береться, вони вбачають так званого адміністратора у Росії. Хоча якби Україна запропонувала себе у цій ролі, вони поставили б ставку на неї».

У відео почуєте актуальні теми про самостійність України, мораль у політиці, ліво-ідеологічні законопроєкти та багато іншого. Переглядайте та залишайте свої відгуки!

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram