Олег Собчук та гурт СКАЙ виступлять на фестивалі «Всі разом – за сім’ю!» у Києві

Актуально
05.05.2021
Олег Собчук та гурт СКАЙ виступлять на фестивалі «Всі разом – за сім’ю!» у Києві

Головним хедлайнером цьогорічного фестивалю «Всі разом – за сім’ю!» у Києві стане легендарний гурт СКАЙ. Масштабна дводенна подія цього разу відбудеться 5-6 червня на території музею просто неба у Пирогові. Захід включатиме в себе десятки локацій сімейного сервісу, подружнього консультування, дитячих розважальних та спортивних майданчиків, вікторин та естафет, денну та вечірню концертні програми, нагородження багатодітних родин та багато інших активностей.

А запалювати гостей головного родинного свята країни,  надихаючи їх залишатися і надалі на світлому боці життя, цього разу буде Олег Собчук та гурт СКАЙ. Пірнути в атмосферу потужного звуку у виконанні цього колективу відвідувачі фестивалю зможуть безпосередньо під час вечірнього шоу 6 червня, починаючи з 18.00 години вечора.

Слід відзначити, що події на фестивалі обидва дня триватимуть з 12.00 до 21.00 – і на сцені, і на всіх локаціях. Тож плануйте 5-6 червня вже зараз та долучайтеся!

Вхід на всі події фесту  вільний для усіх відвідувачів музею!

Більш детальну інформацію можна дізнатися на офіційному сайті фестивалю https://vsirazom.ua/family2021kyiv

Нагадаємо, що фестивалі «Всі разом – за сім’ю!»  щорічно проходять на центральних площах Києва, збираючи понад 30 тисяч учасників. В останні 10 років аналогічні заходи стали ширитися і за межами столиці, охопивши вже понад шість десятків населених пунктів країни та чверть мільйона співвітчизників. Що перетворило їх на великий національний рух.

 

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram