Огляд гуманітарної допомоги від руху «Всі разом!»: відгуки та медіаматеріали

Актуально
22.04.2022
Огляд гуманітарної допомоги від руху «Всі разом!»: відгуки та медіаматеріали

Рух «Всі разом!» продовжує своє місійне завдання – допомагати та підтримувати українські родини. Від початку війни в Україні, організація надіслала майже сотню індивідуальних посилок з продуктами і засобами гігієни переселенцям та сім’ям у складних життєвих обставинах. Майже дві тони на загальну суму понад 60 тис грн, не враховуючи великих вантажів та поїздки в різні міста і села. Щодня на месенджери руху «Всі разом!» приходять фотозвіти та вдячні відгуки від людей, які отримали допомогу. В цьому огляді ми покажемо наше листування.

Благодійна та гуманітарна діяльність руху «Всі разом!» поділяється на кілька сфер: поїздки в населені пункти та роздача продуктів на місці; індивідуальні посилки через пошту родинам, які опинилися в скрутному становищі; підтримка необхідними речами ЗСУ та капеланів – генератори, ліки, перев’язочні матеріали, бронежилети тощо.

На тижні волонтерська команда відвідала Чернігів. Рух «Всі разом!» надав два ящики консервації, капусту, буряки, а також два ящики макаронних виробів. Усе це команда відвезла людям у звільнене від окупантів місто. А трохи раніше голова руху Руслан Кухарчук відвідав Андрушівку, Бородянку та Бучу із вантажним бусом, наповненим гуманітарною допомогою.

Ще однією радісною звісткою для організації стала успішна доставка посилки до окупованого рашистами Херсону. Шлях вантажу був непростий, довгий, але в результаті він таки потрапив до адресата. Херсон отримав дитяче харчування, підгузки, жіночу гігієну.

Два електрогенератори поїхали до військових в Миколаїв та в Сєвєродонецьк. Окрім цього, наші воїни отримали ліки, перев’язочні матеріали, їжу, гігієну.

Все більше й більше надходить заявок на індивідуальну допомогу. Організація виділяє ресурси та за свій рахунок розвозить у Києві або надсилає поштою посилки. Потреби в людей різні: побутова хімія, особиста гігієна, ліки, їжа для дорослих, солодощі для дітей, харчування та підгузки для немовлят, а також підгузки для дорослих.  В столиці волонтери відвідують людей похилого віку та привозять їм продуктові набори.

Люди, які отримують допомогу поштою, не забувають дякувати в листуванні та надсилають фотозвіти. Серед слів вдячності можна почитати такі: «Дякую руху «Всі разом!» за посилку, за кожну необхідну річ, за продукти, за те що відгукнулися і допомогли!», «Велике дякую за допомогу, мою дітки в захваті, дуже щасливі», «Ми просто в захваті від побаченого, стільки всього для дітей і не тільки! Дуже велике Вам дякую за таку величезну допомогу, все дуже потрібне та необхідне», «Велике вам дякую! Я б вас зацілувала. Організація «Всі разом!» робить людей щасливими!», «Отримали посилочку. Дуже вам дякуємо. Так неочікувано багато всього надіслали. Дитині кашок вистачить на найближчі півроку», «Дитина аж світилася від радості!» тощо. Такі відгуки мотивують до діяльності та допомоги ще більше.

Рух “Всі разом!” надсилає посилки в різні міста та невеличкі населені пункти поштою. А там, де відділення не працюють, шукає можливості передати допомогу іншим способом. В кожну посилку також волонтери додають Молитовник або Євангеліє. Таким чином, дбають не лише про фізичну допомогу родині, але і духовну підтримку.

Нагадаємо, що Рух «Всі разом!» долучився до гуманітарного проєкту «УКРАЇНА. Допоможемо!» і входить до складу коаліції громадських і благодійних організацій, які від початку війни включилися у широку гуманітарну роботу серед нашого народу. Допомагаємо в евакуації, годуємо дітей і дорослих, знаходимо прихисток, оплачуємо транспорт, забезпечуємо ліками та багато іншого.

Закликаємо підтримати роботу Руху «Всі разом!» у гуманітарній місії. Зробити свій внесок можна сюди: 4441114418281943 (призначення: добровільна пожертва).

 Є запитання та пропозиції – ми завжди на зв’язку:
+38 (098) 858-4848 (дзвінки, SMS, Viber, Telegram).

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram