Офіс “Всі разом!” став координатором Podyaka Fest

Актуально
12.09.2018

Команду руху “Всі разом!” запросили організувати Podyaka Fest  в рамках Всеукраїнського Свята Подяки 23 вересня на Хрещатику. Це фестивальне містечко з понад півтостнею локацій, денною сценою та фестивалем вуличної їжі. 

Уже кілька місяців триває підготовка до Свята Подяки і зокрема до денної програми Podyaka Fest. Офіс руху “Всі разом!” потурбувався, щоб гості свята отримали для себе максимум відпочинку та користі. Спортивні та дитячі майданчики, сервіс від християнських організацій, шоу байкерів, встановлення рекорду з українським прапором, денна сцена з виступами колективів та з розіграшами. А також шоу скейтбордистів, переписування Біблії, виставка картин та стендів, лайндж-зони та фуд-корти, величезна карта України із фруктів та овочів як фотозона.  Далі – про все детальніше.

“Дякую за сім’ю”

На локації проходитиме консультування стосовно усиновлення чи взяття під опіку дитини. Для жінок буде окрема зона з консультуванням щодо вагітності, зачаття, кризових періодів під час виношування дитини. Також можна буде подивитися макети дитини на різних стадіях вагітності.  Малеча, яка зайде на локацію, отримає в подаруночок дитячий журнал. А також буде можливість для татусів із дітьми відвідати спеціальне “Тет-а-тет” кафе та поспілкуватися там в приємній атмосфері. А спеціальна тематична фотозона не залишить байдужим нікого: емоції гарантовано.

“Дякую за кохання”

Цей блок зацікавить усіх закоханих відвідувачів свята. В романтичній атмосфері пари зможуть поспілкуватися одне з одним за спеціальними столиками, нагадати одне одному свої обітниці та оновити почуття. Окремо спеціалісти надаватимуть консультацію щодо дошлюбної підготовки та кризових періодів шлюбу. А для сімейних активістів юрист розповість які є сімейні ініціативи та яким чином можна долучитися. Окремо проводитиметься збір підписів з метою захисту природної родини в межах кампанії “Не вирізайте сім”ю в Україні”.

“Дякую за здоров’я”

Медики підготували цілий спектр послуг для відвідувачів ПодякаФест. Сертифіковані офтальмологи проводитимуть перевірку зору та даруватимуть окуляри тим, хто потребує корекції. Сімейний лікар зможе надати консультацію щодо загального стану здоров”я, заміряти тиск та температуру. Працюватиме на святі також невролог. Окремо можна буде зробити безкоштовні заміри зросту та ваги. Тим, чия робота пов”язана із напруженням та відповідальністю, спеціалісти робитимуть безкоштовно антистресовий масаж. Молодих та активних зацікавить блок тактичної медицини, де професіонали на манекенах покажуть як правильно надавати першу медичну допомогу в різних умовах.

“Дякую за мудрість”

У цьому блоці розкажуть про внесок учених-християн в науку та освіту і не тільки. Матусі зможуть отримати консультацію щодо шкільної освіти та їх альтернативних форм. А поки дорослі говоритимуть, малеча зможе познайомитися із макетом динозавра або сфотографуватися на спеціальній величезній фотозоні у вигляді книги.

“Дякую за допомогу”

В цьому блоці учасники свята отримають допомогу в різних сферах. Капелани зможуть підтримати воїнів та їхні родини, помолитися разом і зняти психологічний тягар. Професійний лікар-нарколог дасть консультацію та вкаже шлях до звільнення від залежностей. А тим, хто став вимушеним переселенцем, в наметі дадуть надію та допомогу. Прямо на місці можна буде лишитися заявку на відбудову свого будинку, який постраждав від дій в зоні АТО. Спеціальна організація зможе повністю або частково відбудувати такий дім. Крім цього, учасники фестивалю зможуть на цій локації отримати безкоштовно воду та сфотографуватися біля імпровізованої фотозони.

Байкери

30 байкерів на Harley-Davidson заїдуть на відкриття  ПодякиФест. Вони привітають учасників свята зі сцени і розмістяться окремою локацією на території. Кожен бажаючий зможе сфотографуватися на мотоциклі та зануритися в життя байкерів. Також гості розкажуть свої історії пошуку вічних цінностей та істин.

Спортивна зона

Активних та непосидючих чекатиме на ПодякаФест аж 13 спортивних локацій! Тут свою спортивну підготовку зможуть показати і діти, і їхні батьки. Тренажери для чоловіків та силові вправи, сімейні естафети і змагання, дитячий футбол та флорбол, регбі та трибол – усе це і не тільки знайдуть відвідувачі ПодякаФест. А найцікавіше те, що за перемоги будуть спеціальні подарунки від організаторів.

Дитячий блок

Малята сумувати на ПодякаФест не будуть. Для них організатори попіклувалися про спеціальні величезні надувні батути та гірки, інтелектуальні ігри із дерев”яними елементами, конкурси на швидкість та кмітливість. А ще кінотеатр улюбленого мультика – “Суперкнига” і Робік. Творчі малята зможуть розфарбувати великі картонні будиночки та сфотографуватися всередині такого будинка. А умілі ручки знайдуть себе на гуртку по виготовленню екоручок.

Майстер-класи

Люди з інвалідністю нададуть для гостей ПодякаФест спеціальні майстер-класи. Зокрема, це техніка малювання по воді – ебру. Подружня пара на інвалідних візочках допоможе учасникам фестивалю намалювати картину на воді. А потім цей малюнок переноситься на папір і картина залишається назавжди. Також буде майстер-клас для діток та підлітків по виготовленню екологічних ручок. Діти зможуть самостійно зробити таку ручку і залишити її собі на пам’ять.

Такою яскравою, насиченою та веселою стане денна програма Свята Подяки на Хрещатику 23 вересня. Запрошуємо усіх долучатися до події!

 

 

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram