Офіційні афіші фестивалю «Всі разом – за сім’ю!» 2010-2019

Актуально
06.06.2020
Офіційні афіші фестивалю «Всі разом – за сім’ю!» 2010-2019

Традиційно у перший вікенд червня вже багато років у Києві проходить масштабний вуличний фестиваль «Всі разом – за сім’ю!». Та цього року на початку літа відсутня можливість провести захід через карантинні обмеження. Також цього року рух «Всі разом!» відзначає свій 10-літній ювілей. Обидві ці обставини – вдалий привід нагадати, як все було у попередні роки. І зробимо ми це через ретроспективу всіх офіційних афіш і рекламних постерів.

2010 рік
Починаючи з 2010 року, громадський рух «Всі разом!» організовує сімейні вуличні фестивалі. «Всі разом — за сім`ю!» є щорічним соціальним вуличним заходом. Подія складається із трьох блоків: локації сімейного сервісу, денна програма на сцені та вечірній концерт. Фест відбувся на Хрещатику у Києві.

2011 рік
Був проведений всеукраїнський музичний тур «Всі разом – за справжнє кохання». Рок-група «Місія 3:16» провела концерти у 12 містах України, актуалізуючи просімейні гасла руху «Всі разом!»

2012 рік
На афіші вперше з’являється вже всім відоме гасло «Всі разом – за сім’ю!» У цей рік рух «Всі разом!» збирає і проводить першу у Києві урочисту сімейну ходу. Понад 2000 учасників пройшли у колоні по вулиці Сагайдачного на київському Подолі.

2013 рік
Того року вже вдруге кілька тисяч людей зібрались у Києві на Подолі, щоб пройти святковою ходою і долучитися до фестивалю «Всі разом – за сім’ю». Тримали в руках прапори та транспаранти «Традиційна родина – єдина країна», «Папа-мама – хорошо, папа-папа – плохо», «Закон для сімей, Україна для сімей!», «Здорова родина – здорова країна», «Україна, захисти своїх дітей!».

2014 рік
Цього року фестиваль«Всі разом – за сім’ю!» перемістився до Парку Шевченка. По всій території розмістилися локальні тематичні майданчики, щоб кожен член родини міг знайти щось цікаве і корисне саме для себе. Також вперше було створене і використане гасло «Є родина – є країна», що було особливо актуально у ситуації, що тоді склалася – зовнішня агресія проти України.

2015 рік
16 травня 2015 року – фестиваль «Всі разом – за сім’ю!»знову у парку імені Тараса Шевченка. А також – хода сімей Хрещатиком.

2016 рік
Фестиваль «Всі разом – за сім’ю!»переміщається на величезну Поштову площу. Реконструйована і оновлена локація стала зручним місцем для заходу на наступні три роки. Вперше після 2010 року знову встановлюється велика сцена і багато кіловат звуку.

2017 рік
Цього року відбувся найбільший за всі попередні роки фестиваль «Всі разом – за сім’ю!».Теж на Поштовій площі, але вперше – два дня, замість одного. Музичним хедлайнером заходу стала легендарна рок-група «Dруга Ріка».

2018 рік
Масштабний фестиваль «Всі разом — за сім’ю!» – на Поштовій площі. Два дні. А цього разу – два музичних хедлайнери: гурт MountainBreeze та яскрава співачка TARABAROVA. Організатори подбали про ще більшу кількість локацій для відпочинку родин та більш насичену сценічну програму заходу.

2019 рік

Як почали десятиліття – так його і завершили. Фестиваль «Всі разом – за сім`ю!» повертається на Хрещатик. Але цього разу сцена встановлена вже на самому Майдані незалежності. А локації заході розмістилися вздовж проїзної частини аж до вулиці Прорізна. Особливим музичними гостями стали гурти DETKI та One Light Inside. Хедлайнер сімейного свята того року – Сергій Бабкін.

Наша спільна історія триває! Дякуємо вам, друзі! Долучайтеся, новачки!😊

 

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram