ОДЕСА ВТРЕТЄ ЗУСТРІЛА ГЛОБАЛЬНИЙ ЛІДЕРСЬКИЙ САМІТ

Актуально
17.03.2020
ОДЕСА ВТРЕТЄ ЗУСТРІЛА ГЛОБАЛЬНИЙ ЛІДЕРСЬКИЙ САМІТ

13 березня в Одесі відбувся Глобальний Лідерський Саміт. Подія об’єднала різні християнські церкви та служителів з Одеси, Миколаєва, Києва та Черкас. Учасники навчалися лідерству у найкращих спікерів та експертів. Здобували знання необхідні для ефективного управління та результативної  роботи в команді.

Гранд холл отеля GAGARINN став епіцентром концентрації церковних і громадських лідерів, управлінців зі своїми командами, підприємців, студентів і кожного, хто бажає зрозуміти своє покликання, розкрити лідерський потенціал і дізнатися інструменти впливового лідерства.

З вітальним словом до учасників ГЛС звернувся пастор Християнської реформаторської церкви «Прославлення» Віталій Козаченко. Він закликав кожного стати тим лідером, який здатен впливати. Після цього була звершена спільна молитва про благословіння для всіх учасників ГЛС в Одесі.

На Саміті виступило 6 спікерів світового рівня. Серед них: Крейг Ґрошел – старший пастор інноваційної церкви Life.Church; Ліз Боханнон – співзасновник компанії Sseko Designs, Джіа Джіанг – автор бестселерів, підприємець; Беар Гріллз – мандрівник, телеведучий; Девон Франклін – президент Franklin Entertainment; Руслан Кухарчук – голова руху “Всі разом!”. Прозвучало 7 ключових тем про дієві інструменти та стратегії посилення персонального лідерства в служінні та бізнесі, відродження пристрасті до справи, важливість збереження індивідуальності, специфічні характеристики лідера, подолання страху відмов та інші. Кожний виступ став саме тим, бажаним надихаючим поштовхом до зростання та змін в лідерстві кожного учасника.

Фотозвіт тут.

Саміт завершився виступом пастором церкви АСД Дмитра Поправкіна. Він подякува організаторам за якісну подію та внесок у розвиток церковного лідерства південного регіону.


Нагадаємо, що Глобальний Лідерський Саміт був заснований з метою трансформації лідерів-християн по всьому світу. Основна мета — розвиток лідерських дарів, поширення бачення, та натхнення на благо місцевих церков та інших сфер діяльності. В Одесі Саміт відбувається вже втретє. Організатором ГЛС виступає рух «Всі разом!».

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram