Нардеп М’ялик: Якщо послухати Третьякову, то я ріс «неякісною дитиною»

Актуально
17.07.2020
Нардеп М’ялик: Якщо послухати Третьякову, то я ріс «неякісною дитиною»

 «Коли мені було 13 років, помер мій тато. А ще через рік не стало мами. То я, виходить, «неякісна дитина», бо ріс сиротою? А якщо моя дружина – багатодітна матір, то вона народжує «неправильних дітей»?», – коментує скандальні висловлювання Галини Третьякової народний депутат ІХ скликання, батько шести біологічних дітей та чоловік однієї дружини –  Віктор М’ялик.

Депутата обурює позиція голови Комітету Верховної Ради з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів. Він вважає, що саме багатодітні сім’ї тримають Україну. Адже, за його словами,  економіка держави падає тому, що країна вимирає – смертність перевищує народжуваність. І таким родинам навпаки потрібно допомагати, піклуватися про них та давати впевненість у безпечному майбутньому їхніх дітей.

Віктор М’ялик говорить, що статистика та особиста комунікація із вчителями і директорами загальноосвітніх навчальних закладів підтверджує: учні із багатодітних родин дуже слухняні та успішні.

Саме тому Віктор Ничипорович регулярно жертвує свої кошти на благодійність для різних сімей та установ. На Всеукраїнський День Родини, наприклад, депутат із своєю командою зробили подарунки багатодітним сім’ям свого округу. Помічник Віктора Дмитро Стецюк так пише на своїй сторінці у Фейсбук: «Прикро, що багатодітні сім’ї на фоні посилення ЛГБТ-ідеологій найменш захищені у нашій країні і зовсім не отримують підтримку на місцевому рівні. Буде Родина – буде Україна».

Нагадаємо, нардеп від «Слуги народу» Галина Третьякова місяць тому у відео сказала, що малозабезпечені сім’ї народжують дітей заради отримання державної допомоги і такі діти виявляються неякісними та низькосортними. На цьому голова Комітету ВР з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів не зупинилася у своїх висловлюваннях. Вона розповіла про специфічний зарубіжний досвід, де, наприклад, у минулому столітті у Сінгапурі жінок без вищої освіти стерилізували.

Читайте незабаром в ексклюзивному інтерв’ю Віктора М’ялика для руху «Всі разом!»: чому не пройде законопроект 3316, як працюють депутати ІХ скликання, чи справді громадськість впливає на рішення політиків і у яких двох випадках нардеп М’ялик готовий голосувати за легалізацію одностатевих партнерств. Стежте за оновленнями.

Ольга Дацька, рух “Всі разом!”

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram