Надруковані Методички для підлітків на теми статі і шлюбу. Замовляйте!

Актуально
17.07.2020
Надруковані Методички для підлітків на теми статі і шлюбу. Замовляйте!

У п`ятницю, 17 липня, офіс громадський руху «Всі разом!» забрав з типографії дві тисячі зошитів для спілкування з молоддю. Посібники вже замовили: лідери підліткового та молодіжного служіння, школи, організатори таборів, громадські організації та церкви. Понад 160 надрукованих навчальний матеріалів прямує до центральної України, Луцька, Слов`янська, Дніпра та інших міст України.

Громадський рух «Всі разом!» створив унікальний ресурс для роботи з підлітками у таборах і школах. Це – детально розроблена програма з конспектом, коментарями і сценаріями для розкриття і опрацювання двох тем: «Моя стать», «Шлюб і сім’я». Дводенна програма розрахована для хлопців і дівчат у віці 10-14 років. Обсяг методички – 12 сторінок формату А4, повнокольоровий дизайн і друк.

Автори запропонували три тематичній блоки: ранковий урок, післяобідня активність, вечірнє обговорення. Таким чином спочатку відбувається розкриття та актуалізація теми, потім – тематичні ігри, і на завершення дня – фіксація теми через підсумування і зворотній зв’язок. Програму також можна використати для обговорення на підліткових зустрічях та недільних заняттях.

Замовити БЕЗКОШТОВНО друковану версію – в офісі руху «Всі разом!»: info@vsirazom.ua,

+38 (098) 858-4848

Перший день присвячений темі «Моя стать». Мета – наголосити на різності чоловічої і жіночої статі і прекрасних особливостях кожної. Усвідомити, як хлопці і дівчата можуть взаємодіяти і поважати ці відмінності. Підлітки спільно визначають перелік унікальних характеристик хлопців і дівчат. Йдеться і про фізіологічні особливості, і про психологічні, поведінкові та інші.

У другий день пропонується вивчити тему «Шлюб і сім’я». Мета – підкреслити важливість і красу романтичних стосунків між парубком і дівчиною. Без чого неможливий шлюб, на чому ґрунтується сімейна злагода, яка мета створення родини, як уникнути помилок, які цінності слід покласти в основу.

Обидві теми також пропонується розкрити не лише через обговорення, а й через тематичні ігри, активності чи рукоділля. Посібник має актуальні матеріали для служіння підліткам та проведення уроків недільної школи. У методичці містяться конкретні ідеї та сценарні плани. Рекомендації та коментарі для наставників у тексті виділені курсивом та іншим кольором; текст конспекту – прямим шрифтом.

Зміст і структура методичного комплекс ґрунтується на повазі до природи людини і орієнтації на християнські цінності.

Методичний комплекс для наставників у таборах у школах на теми статі і шлюбу розробила і випустила громадська організація «Всі разом!» Автор – Ірина Іваськів, багатодітна мама, досвідчений автор і методист.

Методичний комплекс пропонується до вільного поширення і використання.

Замовити БЕЗКОШТОВНО друковану версію – в офісі руху «Всі разом!»: info@vsirazom.ua,

+38 (098) 858-4848

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram