На просімейних депутатів здійснюються інформаційні атаки

Актуально
28.07.2020
На просімейних депутатів здійснюються інформаційні атаки

Жертвою нападів ЛГБТ-ботів та хейтерів став депутат Георгій Мазурашу, який недавно зареєстрував законопроекти проти пропаганди гомосексуалізму. Невідомі створили ніби-то його публічну сторінку і від його імені публікують провокаційні пости з розпалюванням ненависті не лише до сексменшин, але й маніпулюють темою расової дискримінації. 

За словами депутата, все розпочалося ще у січні. Адже саме тоді він та ще кілька просімейних активістів-депутатів почали працювати над законопроектами щодо збереження інституту сім’ї та заборони пропаганди гомосексуалізму. І тоді невідомі створили фейкову сторінку депутата. А після реєстрації просімейних законопроектів в парламенті, невідомі активізувалися та почали робити публікації ніби-то від імені Георгія на сторінці публічної особи.

Наразі на фейковій сторінці депутата є публікація, яка розпалює ненависть навколо теми ЛГБТ. Але як відомо, гомосексуалісти часто показують суспільству себе в ролі жертви, але насправді хочуть образити та дискримінувати всіх незгодних з ними.

У коментарі руху “Всі разом!” Георгій розповів: “Шкода, що багато маніпуляцій навколо теми збереження інституту сім’ї. Ну, хто хоче, розбирається в суті питання. А хто не хоче, – й пояснювати нема сенсу. В кожному випадку «олії у вогонь» підливають ще й з фейкової сторінки, яку якісь провокатори створили в січні. В кібер-поліції відповіли, що не можуть допомогти, а ФБ, на жаль, не реагує на мої неодноразові прохання видалити цю фейкову сторінку. Ось це некоректність, а не законопроект щодо відповідальності за пропаганду гомосексуалізму”.

Також Георгій зробив офіційне пояснення на своїй приватній сторінці у фб щодо цього: “В поліцію заяву направив (безрезультатно), в ФБ неодноразово звертався з проханням видалити фейкову сторінку, теж реакція – нуль. Зате кілька днів тому блоканули на добу за пост проти пропаганди гомосексуалізму… Не проти гомо, а проти пропаганди. Уявляєте? Тобто використовувати мої фото, відео, писати ніби від мого імені можна, а написав, що я проти пропаганди гомо – одразу блок”.

Депутат порадив кожному перевіряти інформацію ретельніше і не піддаватися на провокації. 

Нагадаємо, на днях Верховна Рада зареєструвала два законопроекти на захист природної родини та проти пропаганди гомосексуалізму. Довгий час над цими проектами працювали просімейний активіст із Чернівців Микола Гунько та депутат ВР Олена Лис. Підключився до ініціативи й народний депутат Георгій Мазурашу, який доопрацював документи та зареєстрував їх у ВР.

 

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram