Митрополит Епіфаній зустрівся з головою руху «Всі разом!»

Актуально
28.09.2022
Митрополит Епіфаній зустрівся з головою руху «Всі разом!»

У середу, 28 вересня, Митрополит Київський і всієї України Епіфаній провів зустріч з Русланом Кухарчуком, головою організації «Всі разом!» і аналітичного центру Кабінет експертів. Спілкування відбувалося у резиденції Блаженнійшого – у Митрополичому домі на території Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиря.

Під час зустрічі йшлося про єднання зусиль Православної Церкви України і інститутів громадянського суспільства у справі розбудови української держави на засадах християнських цінностей і конституційної ідеї відповідальності перед Богом і прийдешніми поколіннями.

У розмові наголошувалося на необхідності підтримувати інститут сім’ї, захищати законні права та інтереси батьків, матерів і дітей. Сторони обговорили практичні механізми взаємодії і партнерства.

У зустрічі також взяв участь Голова Синодального управління у справах сім’ї Православної Церкви України, священик Іван Гищук.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram