Михайло Веллер: «Євросоюз – це соціалістичний монстр, якому сильна Україна невигідна»

Актуально
07.06.2022
Михайло Веллер: «Євросоюз – це соціалістичний монстр, якому сильна Україна невигідна»

Cучасний письменник, філософ Михайло Веллер розповів про лівий соціалізм Європи. Він зазначив, що світом керують саме соціалісти з метою створення диктатури, побудови глобальної світової громадськості. А тому сильна і успішна Україна значно укріпить східноєвропейський блок, який цей соціалізм не приймає під жодним видом: чи то сексуальні меншини, чи то «забрати в багатих – віддати бідним». Причому, Веллер зазначає, що ліві соціалісти займаються винятково юдео-християнською євроатлантичною цивілізацією і не сміють зачіпати Китай або ісламський світ. Причини цього явища він детально пояснив, а також розповів на прикладі як організований демократами контрольований хаос на вулицях США розхитував трампівську республіканську владу. Усе це Михайло Веллер розповів в інтерв’ю Дмитру Гордону.

Михайло Веллер розповів, що «Євросоюз – це соціалістичний монстр. Це наддержава, яка нікому не підконтрольна». Він навів приклади: нинішній лідер ООН – професійний соціаліст, він – колишній голова соціалістичної партії Португалії. Або ще один яскравий приклад: в комітеті по Нобелівських преміях світу із п’яти членів четверо – соціалісти. Тому Обама і отримав Нобелівську премію як тільки він пройшов інавгурацію на посаду президента. За словами Веллера, Обамі дали цю премію через колір його шкіри.

«Цьому лівому соціалізму сильна і незалежна Україна не потрібна. Бо Україна дуже укріпить блок східної Європи, якому ці соціалістичні цінності не потрібні. Польща, Угорщина, Румунія, Болгарія досхочу наситились радянським соціалізмом. І більше вони його не хочуть ні під маркою сексуальних меншин, ні під маркою «відберіть у багатого, дайте бідному». І Україна по своїй суті ближча якраз до цих держав – історично, ментально, культурно, етнічно. А Україна – це великі простори, врожайні землі і якщо Україна приєднається до цього блоку, він значно посилиться. А його посилювати не можна, бо завдання глобалізму – знищення держав, знищення суверенітету, знищення народів. Ми робимо світовий соціалізм, а він завжди породжує диктатуру», – каже письменник.

Також гість інтерв’ю розповів про ставлення соціалістів до Китаю та ісламського світу. Зокрема, він навів приклад щодо ЛГБТ-угрупування – чому гомосексуальні стосунки просуваються лише в Європі та Америці. Він каже: «Західні ревнителі ідеології, сучасних цінностей Заходу навіть не сміють говорити, що в Китаї не визнають сексуальних меншин, нема одностатевих шлюбів. Китаю прощається все, бо на ньому транснаціональні корпорації роблять свій бізнес. Ліві європейці та американці не сміють зачіпати ісламський світ, де за одностатевий контакт камінням закидають. Ліві соціалісти займаються винятково юдео-християнською євроатлантичною цивілізацією».

Веллер ще наводить один приклад глобальної диктатури, коли відбувалося організоване розхитування влади Трампа: «Згадати хоча б літо 2020 року, коли спалахнув організований кількома роками раніше рух БЛМ. Він був організований демократами на кошти демократів. Це були вуличні активісти, яким наказували влаштувати вуличні безпорядки і цим керованим хаосом розкачувати трампівську республіканську владу. Оце йде боротьба за охоплення світу та побудову глобальної світової громадськості».

Нагадаємо, про екстремізм як лівий стиль у США писав у своїй статті аналітик Кабінету експертів Віталій Виноградов.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram