Переможниця «Місіс Америка 2023» : “Я відчуваю силу від материнства”

Актуально
01.09.2023
Переможниця «Місіс Америка 2023» : “Я відчуваю силу від материнства”

У Лас-Вегасі (Сполучені Штати Америки) 25 серпня 2023 року відбувся конкурс «Місіс Америка». Переможницею стала 33-річна Ханна Нілман, колишня балерина і мати сімох дітей, віком від 1 до 11 років. Ханна та її чоловік Деніел мають власну ферму в Камесі, штат Юта. З назвою «Ферма балерин», де вони продають м’ясо, випічку та інші фермерські продукти, повідомляє Catholiс News Agency.

Перемога Ханни Нілман набула особливого розголосу по-всій Америці, завдяки її потужній відповіді у підтримку материнства та сімейних цінностей.

«Коли ти відчула найбільшу силу?», – запитали Ханну на сцені. На що вона відповіла перед багатотисячною аудиторією: «Я відчувала це вже сім разів, коли мала можливість дати життя цим священним душам (своїм дітям). Після того, як я тримаю на руках новонароджену дитину, відчуття материнства та усвідомлення принесення її на землю є найбільшим почуттям, яке надихає мене в житті». Після виголошеної відповіді, присутні в залі почали аплодувати з великим захопленням.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Hannah @Ballerina Farm (@ballerinafarm)

Користувачі соцмереж добре знайомі з Ханною та її сім’єю. На своїй сторінці у Інстаграм Ballerina Farms з аудиторією 6,2 млн підписників, вона ділиться сімейним життям з чоловіком і дітьми. Також розповідає про роботу на фермі та як готує домашній хліб і сир, прикрашає яскраві торти, розставляє квіти та доглядає за худобою. І водночас показує своїх дітей, які допомагають їй.

Як зазначають Deseret News, мати сімох дітей не вперше бере участь у подібних конкурсах. У віці 16 років, вона змагалася за «Міс Спрінгвіль» і виграла цей титул. Потім вона посіла друге місце на конкурсах «Міс Юта» та «Міс Національна кохана». Згодом, Нілман переїхала до Нью-Йорка, де також стала «Міс Нью-Йорк». Також у 2021 році була визнаною «Місіс Юта».

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Hannah @Ballerina Farm (@ballerinafarm)

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram