Мер Далласа і голова руху “Всі разом!” об’єднують зусилля для допомоги Україні

Актуально
19.10.2022
Мер Далласа і голова руху “Всі разом!” об’єднують зусилля для допомоги Україні

Цього тижня Руслан Кухарчук перебуває з робочим візитом у Сполучених Штатах Америки. У вівторок він провів зустріч з мером Далласа Еріком Джонсоном. Голова організації “Всі разом!” подякував американцям і зокрема громаді Далласу за підтримку українського народу під час війни за свою незалежність.

Це надзвичайно важкий час. Проте народ України єдиний у тому, щоб захищати свою землю і перемогти, – наголосив Кухарчук.

Мер Далласа звернув окрему увагу на те, як сьогодні Росія свідомо руйнує цивільну інфраструктуру і вбиває мирних мешканців. У тому числі за допомогою ракет і бойових дронів. Страждання українських цивільних мешканців буквально розриває серце. Дії Росії мають сприйматися як тероризм, підкреслив Ерік Джонсон.

У зустрічі також взяв участь Том Лепперт, колишній мер Далласа (2007-2011). Під час розмови він зазначив, що Сполучені Штати вже надали значну підтримку Україні, але не можна зупинятися, підтримку слід нарощувати. Ми не можемо дозволити Путіну перемогти. Тому ми будуємо тут мережу людей, організацій, медичних закладів і фондів, щоб допомогти народу України, – сказав Лепперт.

Руслан Кухарчук представив ключові напрямки для допомоги, яку потребує Україна. Зокрема, медичний супровід в частині протезування, військове обладнання, програми з відбудови житла та інфраструктури.

Ми – з вами. І я молюсь за Україну, – сказав на прощання Ерік Джонсон, звертаючись до Руслана Кухарчука.

Даллас – у десятці найбільших міст США. Відразу після початку повномасштабного вторгнення Росії до України міська рада і адміністрація опублікували резолюцію з засудженням агресії. Тоді пан Джонсон опублікував свою фотографію, де він стоїть у вишиванці на тлі українського прапора.

 

“Всі разом!”

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram